TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
-
@genclerbirlikli aynen tabi biz dersleri biriktire biriktire zor bitirdik maliyeyi, hele bir para ve banka dersimiz vardı ki vayy vay vay ..:)
-
@25torsteinn kim geliyodu derse hocam sizin belaliniz mustafa öziş di zannedersem ama büyüme kalkinmaya geliyodu bildiğim kadarıyla
-
@genclerbirlikli o zaten bela büyüme ve kalkınmayı aldık, Nilgün Erdem-UİP, Ahmet Haşim- Türkiye ekonomisi ve en belalı ders Aydın Ördek-para ve banka mesela vize sınavından bir soru söyleyeyim seçmeli soru: Batı kalasiklerinden beethoven'in parçalarından biri:))) hala düşünüyorum ey Allahım ne dersler işledik:)
-
@25torsteinn hahaha alakaya maydanoz bi soru olmuş. Ahmet haşim bize kalkınmada goethe nin faust undan sormuştu bi şeyler. Makaleyi dayamıştır turkiye ekonomisinde nilgün erdem maliye politikasına gelecekti de yurtdışına gitmişti, tanışamadık yerine yiğit hoca gelmişti
-
kaç mezunusun?
-
@genclerbirlikli yok estağfirullah .Demek istediğim okula gitmeden hallolabilir dersler 1 sene kaybetmeden hazırlanılabilir siyasalda
-
sen eski hocaları görmedigin için böyle düşünüyosun, bu hocaları aldılar bildigim kadarıyla cidden geçmek çok zordu.
-
@25torsteinn yok bu hocaların hepsinden bizde ders aldık
-
@25torsteinn 2016 hocam sen ?
-
ben de 2016 mezunuyum, maliye bölümü
-
Öfff bura buram buram arka bahçe kokmuş
-
aynen:)))
-
@samet06 hahaha madem okula giremiyoruz okulu buraya getirelim dedik
-
okula girmekte sorun yok bi şekilde giriliyor ama eski havası yok. Son iki yılda çok değişti benim gidesim bile gelmiyor abi
-
@genclerbirlikli okula giriyoruz ya öğrenci işlerine gitcem de girebilirsin:)
-
@genclerbirlikli şu arka kapıdaki görevlilerle azıcık tartıştık ama yola geldiler :))
-
@25torsteinn bu iyiymiş bende kullanacam
-
@25torsteinn ya tabi o var da muhatap olmak istemiyorum ordakilerle pek, hoca adı filan soruyolar uyuz oluyorum sanki yalan söylüyoruz
-
@genclerbirlikli dekan hocayı görmeye geldim de geç veya transkript çıkarcam de zaten koyun gibi bakıyorlar izin veriyor sonra
-
@samet06 gidersem deneyeyim bunları da bi