Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@luthor sanki genişletici anlamına gelen bi şeydi ama emin değilim
-
@snc61 Kamu açıklarının borçlanmayla finanse edilmesinin, ekonomideki atıl fonları harekete geçirerek ekonomiyi canlandırması gibi bir şeydi Keynesyen görüşe yatkın biri olmalı diyerek Mundell dedim ben de
-
@reckless Yok canim herkesin hakkıdır müfettişlik mesleği.. Ama yine de erkekler daha başarılı
-
Laffer var mıydı doğru şık
-
@fiscaldrag Evet soru dediğiniz gibi ama cevabın abba lerner olduğunu düşünüyorum
-
Devlet, kamu harcamalarını borçlanma ile yapıp atıl duran fonları ekonomiye kazandırarak yatırımların artmasını sağlar, bunu kim söylemiştir diyordu özetle.. Ben Aba Lerner yaptım, %100 emin olmasam da (bulamadım notlarda bugün) cevabın lerner olması gerek
-
@luthor üretim artar gibi bi şeydi soru
-
@kazm vardı ben laffer yaptım
-
@beşiktaş1903 Hic hatirlayamadim ya.Barro diye salladim zaten.
-
@genclerbirlikli anladım hocam teşekür ler
-
İktisat için kolay diyen arkadaşlar var da bence iktisat alışılmışın dışında gibiydi kolayı çok kolay zoru da fazla zordu standart sayılabilecek soru pek yoktu sanırım ya da kolay anlayışımız farklı o arkadaşlar ile
-
@beşiktaş1903 İktisat ve ozel hukuk zordu ya.Maliye,kamu hukuku,muhasebe kpssnin altindaydi ama.
-
@luthor bende öyle düşünüyorum Çarşamba görücez ama bence kalite olarak beklediğimin altında bi sınavdı ya da geçen senelerde ki yorumlar yüzünden biz fazla kastık
-
@beşiktaş1903 Evet önceki alımı memurlarda çok şişirmişler.
-
Sen git 4-5 sene çok güzel bölümlerde oku, KPSS'de derece yap hala kadın erkek ayrımı yap yorumsuz gerçekten lisans var zihniyet ilkokul beş terk.
-
Muhasebede çok ugrastıgım ancak bı türlü anlayamadığım bi soru vardı hısse senedı alınmiş 30 bin yuxde 15 ortak olunmuş sonra yarusını satmış fılan bu soruyu bwn anladım ve çözdüm diyen var mı arkadaşlar
-
@kazm iştirakleri alacaklandırıp kalan hisse senetlerini yarısı yatırım amaçlı dediğinden hisse senedi 15bin borçlu ve kalan kısmı da bağlı ortaklık borçlu yaptım
-
@kazm istirakleri kapatip hisse senedi bagli menkul kiymete atiyorduk galiba.
-
@snc61 bagli menkul kiymet hocam bagli ortaklik olmaz
-
@kazm ortak olduğu için yüzde 15 iştiraktir. Ama sonradan yarısını satmış payı yüzde 15 in altına indiği için bağlı menkul kıymet durumuna düşüyor . İştirakler 30000 alacaklandırılıp kapatılıyor bağlı menkul kıymet 15.000 borçlanıyor arttığı için kalan onbeşi satıyordu galiba o da borçlu oluyor