Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@paretooptimal en azından ses çıkmamıştır bizdeki dayı şıkır şıkır ses çıkardı sonra biri uyarınca bıraktı
-
@hadinbahım bizimkiler sıraların yerini bile göstermediler, sınıfı gösterip şu taraflarda olması lazım diyolar
-
@luthor doğrudur hocam, emin değilim zaten
-
Sınav öncesi 65 yeter diyorduk da sizce şimdi kaçla kapatır tahminleri alalım. Ayrıca kim kaç net bekliyo aşagı yukarı
-
@hadinbahım banka kredileri şıkkını işaretledim çünkü geri ödeme ve tahakkuklarda hep faiz giderlerini kullanırız burada finansman gideri yok
-
@paretooptimal emlak oranı sabit ama matrahı belli değil o yüzden buda değerini önemli kılar. Reklam ve tabelalar advalorem değil spesifik vergidir
-
Muhasebe teminatlı soruyu hatırlayan var mı şıklarda sadece borçlu alacaklı hesaplar mı yer alıyordu sayılar belirtilmiş miydi ?
-
@coopdefood Sayılar da belirtilmişti. 12.000 ya da 13.000'di, tam hatırlamıyorum ama.
-
@fiscaldrag orda karşılık kaydını mı soruyordu yoksa şüpheli hale getirme kaydını mı hatırladığım kadarıyla ne kadarına karşılık ayırdığını belirtmemiş ondan haraketle tamamına karsılık ayırma kaydını kabul etcek mı acaba
-
@coopdefood Teminatlı kısma karşılık ayrılmaz, kalanına ayıracaktık bildiğim kadarıyla.
-
Tek fiyat yasali bir soru vardı Erdal Ünsal kitabında bütün ülkelerde fiyatın esitlenmesi gibi bir tanımı vardı buna benzer bir sık vardı bi soruyu ne yaptınız arkadaşlar
-
@fiscaldrag teminatlı kısma karşılık ayrılmaz o konuda hem fikiriz fakat temınatsız kısmın ne kadarına karsılık ayrılmalı onu da belirtmeliydi bence karşılık kaydını soruyorsa yani teminatsız 13000 di ise bunun tamamına karşılık ayırmışıtır demeliydi diye düşündüm süpheli hale getirilen kaydı işaretledim teşekkür ederim hocam benim öğrenmek istediğim şıklarda sayı var mıydı bakalım acıklansın cevaplar soru tam olarak neymiş
-
@heredotolga emin değilim ama nominal döviz kuru yaptım hocam
-
Bu sınavda sözlüye çağırılacak kişi sayısı belli mi peki
-
Burdaki cevaplara bakınca moralim bozuluyor
-
İktisadı çok kolay, maliyesi ise zor bir sınavdı bana göre, hukuk nispeten zor, muhasebe de nispeten kolaydı. İngilizce ise yds nin 2 tık altı gibiydi. 6 sında açıklanacak sanırım herkese geçmiş olsun.
-
Sonuçların açıklanınca kolay diyenleri göreceğim. Kpss formatından farklı soru çoktu. Herkes için hayırlısı olsun
-
Bu ingilizce nin tam olarak etkisi nedir arkadaşlar ben tam alyamadim bi tercih sebebi dir meselesini
-
@donniebrasco 6 sında açıklanacağı sizin tahmininiz mi?
-
@donniebrasco 6sında sorular yayınlanıyordu unutmuşum