Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Mülakat sonucunun geç açıklanmasını artık istemesem de anlamaya çalışıyorum da test bir sınavın bu kadar geç açıklanmasını nasıl bürokratik sürecin yavaş ilerlemesi ile ilişkilendiriliyorlar gerçekten anlayamıyorum.
-
@sirius optikler okunmuştur kesin. GVS yapıp öyle mi aciklicaklar bilmiyorum. Ama siteden "optikler okundu ancak sonuçlar GVS'den sonra açıklanacak" dense insanlarda ona göre beklentiye girer. Hiçbir kurum, sınava giren kişileri adam yerine koymuyor ve bilgilendirme yapmıyor
-
@buhara arayıp baskı yapmak en mantıklısı ama bikaç kişi dışında kımse el atmıyor
-
@ecinar Açıkçası bende biraz geç açıklanması taraftarym ama işte ne kadar geç onu bilmediğimiz için sıkıntı oluyor.
-
Bence gvs ile alakası yok geçen senelerden de gördük kurumun kendi işleyişi böyle bize malesef sabretmek düşüyor
-
@buhara kardesım bari sonuçları açıklasınlarda aklımızda bi şüphe kalmasın kaldık mı geçtik mi onu bile bilmiyoruz ilana göre geçtim ama geçtim diyemiyorum
-
@buhara belirsizlikler içinde halen neden geç açıklanmasını bekliyorsun hocam.geçen zamn hep aleyhimize işliyor gelecek ilanı geciktiriyor önümüzu göremiyoruz. 0.1 ile sgk dentmenlik kaçtı açıklansa ilan gelir diye düşünüyorum böyle olan vardır baya.
-
@ecinar ben de bu yüzden istiyorum kafamız rahat eder ama mülakat ne kadar gec yapilirsa o kadar iyi olur. En azindan işsiz kalan kardeşlerimizin şansı artar
-
Denetmenlik dışında gvs de diğer iki sınavın itirazına ilişkin bir açıklama da gelmedi. Geç açıklamanın veya itirazları sonuçlandırmamanın kimseye bir faydası yok.
-
Bu sene sanki bütün kurumlar anlaşmış gibi sonuçlar da mülakatlarda geç açıklanıyo anlayabilmiş değilim.
-
Daha önceki sınavlar ortalamada ne kadar sürede açıklanmış acaba? 1 yılı bulmasın.
-
Bu yil galiba hicbir sinav aciklanmayacak bu gidisle.
-
@ecinar Kendi optigimizde açıklandığı için mülakat için şüphe yok bence ama anlayablyrum seni de zor süreçler
-
Arkadaslar ben sınav başvuru sürecinde belge ibraz etmeye gittiğimde başmüfettışın bize söylediği şey 25 er kişilik 2 alım olacağı yönündeydi. Ona dayanarak soyleyebilirim ki süreç tahmin ettiğimiz kadar uzun surmeyecek gibi
-
@aroma 20016/2016 Kpss icinde 1000 kişilik bir grup var her sınav bunlar arasında sıkıştı. -Bunlar içinde ben de varım- 2 SGK, VMY ve diğer irili ufaklı 15,20lik sonuçlar açıklanınca bu 1000 kisi gidecek.. GSB'nin yaptığı 25 15 15 alımlarının mulakatina daha az kisi geleceğini düşünüyorum ben. Şans artacak gbi duruyor ama işte onların da ne zaman açıklanacağı şüpheli
-
@buhara haklısınız ancak belirsizlik motivasyonu düşürüyor. Hepimiz için hayırlısı diyelim
-
Mart gibi mülakat gelir mi acaba çok erken bi tahmin mi oluyo
-
Mart gibi mülakat gelir mi acaba çok erken bi tahmin mi oluyo
-
Bugüne kadar bircok kurumun sınavına mülakatına girdik ve farklı sınavlarıda bu forumdan takip ediyorum gerçekten zoruma gidiyor kurumlar okadar değersiz hissettirdiki kendimizi bir iki kurum hariç hiçbiri personel alımı konusunda iyi bir izlenim bırakmadı aylarca sonuç açıklanmasını bekliyoruz kimsede çıkıpta birşey söylemiyor.cumhurbaşkanımız çıkıp deseki "yav siz napıyorsunuz biz istihdam diye özel sektöre yükleniyoruz devlet kurumları istihdamı engelliyor insanları süründürmeyin" iki hafta içinde bütün kurumlar açıklar hemen düzenlemeler yapılır.asıl garibide bu milletin bir sorununun çözülmesi için illa cumhurbaşkanının,atamaya yetkili olanlarınmı bir şey demesi gerekiyor hiçbir sorun zamanında birinin emrine gerek kalmaksızın çözülemezmi zormu şu aralıklarda açıklanır şimdiden beklemeyin arkadaşlar diyebilmek bunu bu kurum için söylemiyorum
-
03.12.2017 Pazar günü Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesinde gerçekleştirilen Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı yazılı bölümünde sorulan sorulardan A Kitapçığındaki 3’üncü (B Kitapçığındaki 29’uncu) soruya ilişkin itirazlar Başkanlığımızca Gazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine intikal ettirilmiş olup, anılan Merkezden alınan “İtiraz Değerlendirme Komisyon Raporu” ndan, sınav sonucunda açıklanan cevap anahtarında itiraza konu sorunun doğru cevabının “C” seçeneği olması gerekirken sehven “B” seçeneği olarak belirtildiği, cevap anahtarında sorunun doğru cevabının “C” seçeneği olarak düzeltildiği ve dolayısıyla adayların cevap kağıtlarının düzeltilen cevap anahtarına göre değerlendirileceği yönünde karar alındığı anlaşılmıştır.
Duyurulur.