Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
bugün yayımlanms arkadaşlar soruyu hatırlayamadım ben sonucun aciklanmamasinin sebebi de bu sanırım
-
@kubraalgz Belediye sorusu.
-
@slutskyy tamamdır tesekkur ederim
-
Gsb 3 sınavın da itiraz sonuçlarını açıkladı.Artık sonuç bekleyebiliriz sanırım.
-
@kubraalgz soru 10 gün olan şıkkın 60 gün olması mahkemeye açılacak bir dava ile ilgiliydi sanırım
-
@kazm aynen hatirladm süre sorusuydu insallah en kısa zamanda açıklanır artık
-
Arkadaşlar cevap şıkları değişince kağıtları tekrardan okuyacaklar. En az 1 ay daha beklenecek. Boşuna heveslenmeyin
-
@slutskyy itirazlar kesinleşmeden cevap kâğıtlarını hic okumamislardir ki tekrardan okusunlar en azından bu kesinleşti ne kadar süreceği bilinmez
-
@slutskyy yavaş
-
@slutskyy Kubraalgz arkadaş haklı hocam.İtiraz sonuçlanmadan kağıt okumazlar.
-
@slutskyy hocam aslında işin zor olan kısmı bitti. Kağıtları okumak bir gün bile sürmez ama burası Türkiye hiçbir şey zamanında tamamlanmaz
-
@kubraalgz hocam hangi soru acaba tlf dan bakamıyorum.
-
@aroma Buyuksehir Belediye Baskaninin kesinlesen meclis kararlarina karsi dava suresi sorusu.Cevap 30 olarak yanlis verilmisti 60 olan dogru şık ile duzeltilmis
-
@luthor tsk ederim bi doğru daha geldi
-
@aroma Hayırlı olsun
-
@slutskyy optiklerimizi sisteme geçirdiler sonuçta ben sisteme geçirirken cevaplarda okunmuştur dıye dusunuyorum ama sımdı değişince tekrar okunur optik okumak bır kac saatlık ıs değil mi
-
@zyn1308 Hocam tabiki öyle. Ona hiç lafım yok. Bir tane soru itirazı 40 günde sonuçlandı. Allah aşkına normal bir süre mi Kağıtların okunması ve kuruma intikal etmesi eminim taş çatlasa 10 gün. Kurum bu sonuçları kaç günde açıklar esas siz o zaman eğlenceyi görün
-
@slutskyy haklısınız
-
Arkadaşlar benimki belki de tamamen bir hayal ama hem sgk hem kyk gelse hangisini seçerdiniz ve neden acaba merak ettim. Hangisine dua edeceğimi şaşırdım
-
@slutskyy arkadaşım her grupta ne kadar negatif şey varsa bugün yazmışsın tebrik ediyorum