Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@beşiktaş1903 anlatım bozukluğu yapmışım, pardon. Aralık'ta girdiğimiz tüm gsb sınavları demek istedim.
-
Hala mı yok
-
Bir sinava girdiğimi forumda başlığı görünce hatırladım. Ne zaman aciklanacak bu bilgisi olan yok mu ya
-
arayan soran yok mu
-
@iktisadi Az önce aradım. Artık son kısımlardayız, birkaç güne açıklayacağız dediler.
-
@fiscaldrag teşekkürler hocam
-
@fiscaldrag hocam 3 sınavı ortak açıklayabilirler mi
-
@wilfried Bilemiyorum maalesef. Ben KYK Teftiş Kurulu Başkanlığı'nı aradım. Diğer sınavları yapan birimler aranıp öğrenilebilir.
-
İlanda yazılan şartı sağlayanlar çağrılacak inşallah bakalım kaç katı kaldı mülakata. Mulakat tarihleride biran önce açıklanırsa iyi olur
-
Kyk'nin mulakatinin geç olması vmy, sgklar ve diğer mulakatlardan elenenler için şanstır. Bence çokta acele etmeyelim
-
@buhara hocam zaten mülakat olana kadar vmyde SGK da aciklar
-
@iktisatcikiz Sgk'ya belli olmaz. Sanki hiç mülakat olmamış gbi davranıyor
-
Acaba açıklamak neden bu kadar zor?
-
@fiscaldrag 6 gün oldu hala bisey yok tekrar aradınızmı acaba
-
1 ayı geçti hala hiçbir haber yok itirazlara da cevap verilmiyor henüz anladığım kadarıyla
-
@ecinar Cuma günü aramıştım, yine çok az kaldığını ve siteden takip etmem gerektiğini söylediler.Cevap aynı olduğu için buraya yazmadım.Yarın aramayı düşünüyorum tekrar. Sizler de şu numaradan arayabilirsiniz:
0 (312) 551 67 47 -
@fiscaldrag sagol kardesim bnde yarın deneyeyim sansımı
-
Arkadaşlar şimdi aradım tekrar. Geçen hafta aradığımı ve birkaç gün içinde açıklanacağını söylediklerini belirttim. Birkaç gün olayının birkaç haftayı bulabileceği, bürokratik sürecin yavaş ilerlediği belirtildi. Artık bekleyip göreceğiz, hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Maksimum 450 kişinin girdiği test sınavının bu kadar geç açıklanmasına gerçekten hayret ediyorum. Makinenin okuması 1 saati bile bulmuyor. Bana yetkiyi verseler sınav sorularına yapılan itirazlar sonuçlanır sonuçlanmaz açıklarım. Sanki Satrüne keşif aracı gönderiyorlar
-
1 yıl beklemek adetleri değildir umarım