Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@müzmin-öğrenci ohaaaaaa!!!!!!!!!!! harbiden 1 yıl valla kafa buluyon sanmıştım
-
3 yılda inşallah kurum geliştirmiştir kendini moral bozmak için yazmadım sadece beklentiler şekillensin dedim.
-
Normalde akıl mantık işi değil 10-11 ay mülakat yapmak için bekletmek, bi sıkıntı olmuştur demek ki o yıl ve öyle denk gelmiştir, sanmam bu sene böyle olsun
-
@müzmin-öğrenci ne beklentisi şekillenecek hocam anca beklentim değerlenir şarap misali:)
-
Umarım bu sefer daha çabuk olur mulakat. Arkadaşlar guyla ilgili bir duyum var mı peki?
-
Baktım geçmiş ilana 33 kişi alacaklarmış 27 kişi mülakatı geçmiş ve bizim ilandaki gibi kaç kişinin çağrılcağı yazmıyo ya sınav çok zordu yada başka bişey var ve zaten 10kişi almışlar
-
@ecinar benim anlamadığım olay da bu ihtiyaç var 33 kişi ilana çıkıyor 10 kişi alıyor 23 kişi için ise 3 sene bekliyor benim mantığım almıyor bu olayı
-
27kişi mülakata kalıp 10kişi kazandıysa belki de 11 aylık sürede kalan 16kişi farklı mülakatlar kazanıp kyk mülakatına katılmamıştır.iyimser olmak lazım :))
-
bir arkadaş hatalı soruya itiraz edecekti. halletti mi acaba ?
-
''BİLGİLENDİRME''
Daha önce belediye sorusuna itiraz edeceğimi buradan belirtmiştim.Gerekli açıklamaları yaparak bugün dilekçeyi Teftiş Kurulu Başkanlığına teslim ettim.Gitmişken kurum hakkında bilgi almak ve forumda yer alan iddiaların doğru olup olmadığını sormak adına bir müfettiş ile görüşmek istediğimi söyledim.İsteğim olumlu karşılandı.Gayet sıcakkanlı,tevazu sahibi bir başmüfettiş tüm sorularımın yanıtını verdi.Sizlerinde burada yazılanlara körü körüne inanmaktan imtina etmeniz adına şunu söyleyeceğim.Mülakat süreci ihtiyaçları karşılamak adına güvenlik soruşturmalarına bağlı olarak ilerleyecek.Kurumun mülakat sürecinin bilerek ve isteyerek uzatması gibi bir durum tamamen hayal ürünü.400 500 kişi mülakata girecek,alınacak isimler belli gibi iddalarda asılsız.25 kişinin alımı yapılırken birçok parametre etkili olacak.İyi forumlar.Not: Kurumun güvenliğinden,temizlik personeline,sekreterinden,büro personeline kadar çok sıcak kanlı.Bunu başvuru yaparkende hissetmişsinizdir.Ben gittiğimde bir kez daha takdir ettim.
-
@orhangencebay ortalamayı geçen herkesi çağırmayacaklar mı? Ben sorduğumda çağrılacak dendi.
-
@orhangencebay hocam çalışma koşullarını sordunuz mu acaba
-
@orhangencebay Mülakata girecek kişilere kısıt mı getirilecek?Telefonda barajı geçen mülakata kalır dendi banada.
-
Hatalı soru iptal mi edilir herkesin doğru mu sayılır veya sık mi değişir daha önceki kurum sınavlarında nasıl bir uygulama vardı arkadaşlar
-
Bu nasıl iş anlamadım.İlan metnine mülakata girecek kişiler konusunda sınır koyulmuyor.Kurumu arıyoruz barajı geçen girecek deniyor.Başka biri çıkıp aksi yönde açıklama yapıyor.İnşallah arkadaşın söylemek istediği 400 500 kişi barajı geçemeyecek,barajı geçen kişi sayısı daha az olacak anlamı taşiyordur.Yoksa son anda sınır koyulması yanlış bir uygulama olur.
-
Açıklamamı biraz daha açıyorum.
''400 500 kişi mülakata girecek,alınacak isimler zaten önceden belli!!! gibi iddalar asılsız.
Barajı geçen herkes mülakata girecek.Kısıtlama getiremiyorlar çünkü yönetmelikte böyle bir madde yok.Benim vurguladığım nokta biz boşuna mülakata kaldık,referansı olan 25 kişi belli zaten diyen trol hesapları dikkate almamanız.Adaylar mülakatta birçok parametre dikkate alınarak değerlendirilecek. -
Tüm kurumlarda ki müfettişlerle özlük hakları aynı.Ancak mesleği öğrenme adına haliyle taşraya gidilebiliyor.Ankarada oturarak mesleği öğrenmemiz imkansızmış.
-
@orhangencebay bilgiler için çok teşekkür ederiz tüm forum adına
-
@orhangencebay rüm müfettişler taşraya gidiyor hocam zaten turne süreçlerinde hep taşradalar.
-
ne zaman mülakatı olur bunun ?