Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@manifalitikoos tebrik ederim bu arada
-
Yüksek puanlı arkadaşların egolarını anlamak mümkün değil.Adamlar oraya sözlü sınava katılma şartlarını yazmış.Gelmişler burada şunlar girmesin bunlar girsin diye atıp tutuyorlar.Neyin algısını yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum:)
-
@mustafa-kader düşüncelerime tercüman oldunuz hocam,onlara kalsa mülakatı da düşük puanlı kimse kazanmasın zaten ,sonra neden birlik olamıyoruz,bilmem acaba neden ??
-
@mustafa-kader Hocam benim puanımda 74 çok yüksek değil yani normal sanırım. Ama arkadaşların asıl ifade etmek istediği şey bu sınava giren neredeyse herkesin belirtilen barajı geçeceği ve mülakatta torpil gibi haksızlıkların artacağı. Yoksa bugun o yüksek alır yarın başkaları sınav bu her şey olabilir. O yüzden egoistliğe yormayın bence
-
@e-m-z Hocam benim puanım 75.Son dakika bir değişiklik olmazsa mülakata giricem gibi gözüküyor.Ancak olurda bir ihtimal kazansam torpilli ilan edilicez demekki.Tamam bu süreçte torpil yaptıranlar var ama herkes aynı değil.Bu tarz söylemler kırıcı oluyor bazen.Sınav stresi vs sebeplerle biraz daha düşük yapmışda olabiliriz.Şahsen sırf yanlış anlaşılmadan dolayı 10 tane boş bıraktım.Demekki şansımız dönse kazansak direk torpilli muamelesi göreceğiz.
-
Millet derdiniz nedir bu sinav 86 kusurle kapattı buraya girebilen herkes zaten donanımlı boşuna böyle şeyler düşünmeyin 66 alan adam bile bi süre çalışma ile geçebilir direk önyargılı konuşmayın gerek yok
-
@beşiktaş1903 en doğru tespit bu olsa gerek hocam
-
Mrb arkadaşlar benim alan 76 geldi fakat bölüm barajına takıldım gibi özel hukuk 9 tane yapmışım böyle durumda olanlar varmı başarısız mı sayılıyoruz ? Hukuğu bir bütün olarak kabul ederler mi yardımlarınzı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
-
@beşiktaş1903 çok haklısın hocam ben bu sınava 0.08 ile sonlarda girdim sinavda 85 alan doğrum var burada derece yapan bazı arkadaşlardan bike fazla yapmışım bu sınavda hepimiz çok yakınız esasinda birbirimize sınavdan sınava farkediyor o yüzden 65 alan herkez mülakata kalmalı oyun oynanirken kural değişmez nasıl olsa sözlü ve yazli ortalamasi alınacak herkez mülakata kalsa bile çok yüksek yapan haksızlığa uğramıyor
-
@kdrgl hocam geçmiş olsun, hukuk bütün olarak sayılmaz çünkü hukukları ayrı kategorilere ayırdılar ve her bölümden %50 barajı koydular..
Bu arada mülakatlar açıklansın asıl o zaman bakın siz burada dönen muhabbetlere.. Kazanan herkes haksız şekilde kazanmış muamelesi görecek.. Bu duruma kazanacak olan da, kaybedecek olan da yani hepimiz hazırlayalım kendimizi
-
@heredotolga hocam şu "herkez" leri lütfen "herkes" yapalım rica ediyorum sen bari yapma:)
-
@kazm dijital telefon yapıyor efenim ben değil
-
@heredotolga at o telefonu hemen aramızda para toplayalım başka tel alalım sana
-
@kdrgl geçmiş olsun hocam barajı geçememişsiniz
-
Arkadaşlar bu kadar büyütmeyin herkes eşit nerdeyse,ben düşük yaptım aylardır ders çalışmadım barajı geçecek kadar yaptım yeter,hepsini doğru yapsanız nolcak
-
Yüksek puan yapanları anlıyorum keşke mülakat olmasa en yüksekler alınsa girebiliyorsam şükür derim giremezsem eyvallah derim daha çok çalışırım gönlüm olur aklıma şeytan vesvese sokmaz herkes hakkını helal eder ama arkadaşlar ne yazık ki öyle olmuyor bu işler guy da anladım mülakata kalınca düşük yüksek bir anlamı kalmıyor artık benim gönlümden geçen inşallah mülakata kadar vmy sgk iş teftiş açıklanır mülakata katılım daha az olur ve işsiz arkadaşlar kazanır çok zor be insanın geleceğini görememesi emeğinin boşa gideceğini düşünmesi ve yapacak başka hiç bir şeyinin olmaması
-
Baraj konulması durumda çok büyük ihtimal ben de mülakata kalamıyorum buna ragmen baraj konulmasından yanayım. Mulakata kalsam bile mutlu olamıyorum soranlara mulakata kaldim bile diyemiyorum. Ben de herkes mulakata kalsin ve atansin isterim anca 400 kisinin mulakata kalmasi 25den daha fazla kisinin kazanması anlamına gelmiyor. Tam tersine bilgiden daha cok referanslar konusuyor. Bostan yere 375 kisi umutlaniyor o kadar masraf yapip Ankaraya gelen arkadaslar var.
-
@sirius Hocam aslına bakarsanız baraj olmaması daha iyi bile olabilir.Çünkü iş müf,sgk müf,vmy ve merkez uzmanlığı statüsünde açılan çoğu ilandan sonuç bekleyen birçok arkadaşımız bu sınavda yine listede olacak.Saydığım ilanların daha eski ilanlar olması ve daha erken sonuçlanacağını düşünürsek bu alımları kazanan arkadaşlar belki mülakata bile gelmeyecek.En azından hiçbir kurumdan beklentisi olmayanlara bir ümit olabilir bu durum.Yani liste 300 kişi bile olsa saydığım ilanlardan sonuç alan arkadaşların çekilmesi halinde mülakat listesi üçte bir oranında azalabilir.Tabi bu durumun gerçekleşmesi için eski ilanların daha erken sonuçlanması lazım.İş teftiş belki sürece yetişmez ama diğerleri yetişebilir.
-
@sirius Hocam, kısmen hissettiklerime tercüman olmuşsun. Sınavda benimde 78 Alan netim var. muhtemelen 4 katı barajı olsaydı bende mülakata kalamıyordum. Ancak şimdi mülakata girecem ama hiç istek yok heyecan yok. Haketmediğim bir mülakat gibi geliyor. kafam cidden çok karışık
-
Arkadaslar bahsettiğiniz abba lerner hangi kaynakta var?