Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@adnan-ötüken hocam bence öyle düşünmeyin,ben zaten 65i geçerim diye mevcut bir işim de olduğu için çalışmadan girdim ama mülakata çalışacağım haketmemiş gibi düşünmek değişik geliyo bana
-
@andone 1hafta çalışabildim bende o yüzden sanki hakkım değilmiş gibi geliyo üzülüyorum da mülakata kalmış gibi değilim cidden. Bence sorular böyle özensiz hazırlanmamalı bazı sorular guydan kolaydı ve 4 katı sınırı getirilmeliydi. Şahsi görüşüm böyle hayırlısı olsun
-
@zenginmemur, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
Arkadaslar bahsettiğiniz abba lerner hangi kaynakta var?
Maliye kitaplarında Fonksiyonel maliye yaklaşımı olarak bakarsanız bulabilirisniz şimdi kitap ismi olarak hatırlayamadım themis veya 4tde de geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam
-
@adnan-ötüken Kpss'den daha kaliteli yapmiyorsa sınav boşa bence de. Direk kpss ile mülakata çağır 3-4 katı
-
Arkadaşlar bırakın hakedip haketmediğimize mülakattan sonra karar verelim,temiz bir mülakat olduğu sürece katılan sayısı farketmez ne güzel işte herkese bi umut doğdu,işin içine bişeyler girecekse 100 kişide olsa 400 kişide olsa girer.Hiçbirimiz puansız gelmedik buralara hepimizin emeği var,birbirimizi yıpratacak sözlerden uzak durmakta fayda var,hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
4katı cağrılması durumunda kaç doğruya kadar duser acaba
-
@heredotolga hocam 4t de goremedim ama
-
@zenginmemur hocam yanlış hatirlamisim demekki başka bir kitaptayi ozaman hatirlarsam yazarım kitabın ismini
-
@zenginmemur muratta yazıyo diye hatırlıyorum hocam bende
-
barajı geçen herkesin mülakata katılacağı konusu kesin mi ? bir kaç arkadaş o yönde bildirimde bulunmuştu ama hala muallak gibi duruyor bazı arkadaşların söylemine göre de.
-
@harristodaro ben bu konularda birşey demeyeceğim artık bir kaç kişi aradı sordu ilanda da yazıyor açıkça barajı geçen herkesin mülakata kalacağı. Neden evham yapıp duruyor birileri kota gelirse çan gelirse vs . Barajı yazan adamlar kotayı yazardı öyle bir planları olsa hocam.
-
@paretooptimal doğru söylüyorsunuz ama ortada bir muamma olmamasına rağmen muamma var gibi gösterilmeye çalışılınca insanın aklına kurt düşmüyor değil hocam, malum bu süreçler de hep bir belirsizlikten ibaret olduğu için ortalık savaş alanına dönüyor
-
@heredotolga, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
@zenginmemur, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
Arkadaslar bahsettiğiniz abba lerner hangi kaynakta var?
Maliye kitaplarında Fonksiyonel maliye yaklaşımı olarak bakarsanız bulabilirisniz şimdi kitap ismi olarak hatırlayamadım themis veya 4tde de geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam
4t konu kitabı maliye teorisi sayfa 6 DİPNOT basım 2013
Fonksiyonel(gelir) yaklaşımı..A.lerner Hansen....diye devam ediyor
-
Arkadaslar mulakat ne zaman olur sizce, bir tahmininiz var mi
-
Hele bi kesin sonuçlar açıklansın bu o zaman düşünülür hocam düşünmek için daha erken zaten bunu bilmek de zor şartlar tutuyorsa siz çalışmaya devam edin bunları düşünmeyin nacizane fikrim
-
Kyk ile ilgili mülakat soruları elinde olan var mı
-
geçen mülakatlar yazılı sınavda 1 yıl sonra yapıldı diye biliyorum acele etmeyin:D
-
@müzmin-öğrenci cidden mi hocam çok uzun değil mi ?
-
18.01.2014 Cumartesi günü yazılı sınav
2 Aralık – 4 Aralık 2014 mülakat tarihiarada bir daha sınav acılıp kapandımı bılmıyorum ama pek zanneetmıyorum:)
-
http://www.gsb.gov.tr/HaberDetaylari/4/25243/kykdan-mufettis-yardimciligi-sozlu-sinavi-duyurusu.aspx
yok zaten duyuruda yazmışlar:D:D