Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Sınav Sonucu ne zaman açıklanır arayan oldu mu yada nereyi aramak gerek
-
@orhangencebay hocam bilgilendirme icin tesekkur ederiz. Ancak beyfendi size tamamen klasik cevaplar vermis yaziyi okuyunca bi dusundum o kisinin yerinde ben olsam aynilarini soylerdim size. Tutupta " evet kardes yaa maalesef torpil dönüyor " diyecek hali yok ya. Zaten kamuya giren(lerin cok buyuk cogunlugu) torpille giriyo, girdikten sonrada ne hikmetse herkes referanssiz kazanmis oluyo Sordugunuz kisi belki bu işlerin torpille yürümesine karsi olabilir. Ancak nihai sonuca etki edecek birisi degil belli ki. Samimiyetle sorular sorup butaya yazdiginiz icin tesekkur ederiz tekrardan.
-
500 kişinin girdiği bir test sınavı ne kadar uzun sürede açıklanabilirki!?
-
@mayoz sonuçları biliyoruz hocam sonuçların ne önemi var ki cevap anahtarı ve cevap kağıtları elimizde kaç netin var biliyorsun. önemli olan mülakat ne zaman olacak bu tarih lazım bence:)
-
@isimsiz benim kanaatim artık öyle olmayacağı yönünde. Başka kurumları bilemem. Ancak kyk teftiş mülakatında hak edenin kazanması adına,adaylar sıkı bir değerlendirmeden geçicek. Buna ben inandım sizde inanın ve çalışmayı aksatmayın.
-
@kazm Dostum bende süreç kısalsın diye söyledim sonucunu tabiki biliyor herkes madem öyle açıklansın diyorum
-
@orhangencebay bizimde temennimiz o yönde hocam. Bu zamana alinteriyle, uykusuz gecelerle, saatlarce masa başında ders calismayla geldik. Bundan sonraki kisimda da herkes karsiligi ne ise onu alsin insallah..
-
1 sene sürmez umarım ya yılbaşından sonra açıklarlar
-
Sınav ne zaman açıklanır bilen yok sanırım
-
Aynen sınav ne zaman açıklanır mülakat vs ne olur bunları bı ogrenmemiz lazim arkadaşlar
-
Arkadaşlar kpss'den girdiğimiz her sınav, illa sınava girdiğimizi unuttuğumuz an mı açıklanması gerekiyo? Bu işin raconu bu mu anlayamadım.
-
arayan soran yok mu kurumu 20 günü geçti ..
-
büyük ihtimalle gsb 3 sınavı birden açıklayacak ,sgm sorularına itiraz süresi bittikten sonra beklemeye başlamak en mantıklısı.
-
Arkadaşlar arayıp soran var mı ne zaman belli olacak 20günü geçti
-
0312 551 67 47 bu numarayi arayalım baskı oluşsun en azından teftiş kurulu Başkanlığı kyk
-
Arkadaşlar durum nedir en son haberi olan var mı?
-
sanırım optik ve kitapçık açıkladıkları ve ilk 60 vs gibi bir sınırlama olmadığı için rahat davranıyorlar umarım gsb sınavlarında olduğu gibi mülakatları da yakın zamanlarda olur.
-
@beşiktaş1903 inşallah hocam bir an önce belli olur hiç yoktan
-
Bence Aralık'ta Gsb tarafından yapılan tüm sınavları birlikte açıklayacaklar. Yani bana öyle geliyor .
-
@nilayfb aralık ? bunun için biraz geç kalmış olabilirler ocak demek istediniz sanırım .