Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@antimülakat hocam SGK alım sayısında bir öngörü var mı
-
82 ye kadar düşer mi
-
Sınav konularında iktisat için genel ekonomiden kasıt makro mikro iktisat para pol ,tr ekonomisi ,kalkinma ,büyüme ,ua iktisat hepsi dahil mi ?
-
@brzezinski mikro ve makro diye düşünüyorum
-
@zenginmemur müfettişlik evet hocam ama müfettişligin turneleri çalışma şartları falan daha meşakatli oluyor basvurmayan olacaktir Guy SGK fln kazananlardan .zor gibi gelmesi ama şimdiye kadar gelen ilanlardan en olası bu görünüyor tahmin yapmak güç bakalım artık ne olacak:)
-
@paretowilfredo hocam yok mudur bi meslek tanıtımı. Ne kadar alırlar kaç ay gezerler şartları neler vs
-
@genclerbirlikli İlk fırsatta dostum inşallah.
-
arkadaşlar yabancı dil degerlendirmeye alınmayacak tercih nedeni olarak kullanılacaktır nedir bir bilgisi olan var mı:)
-
ya da şöyle söyleyeyim madem degerlendirmeye alınmayacak yabancı dilden başarılı olamayanların ne gibi dezavantajları olacak.
-
@25torsteinn 2 aday var, yabancı dil sıfır ama o hariç her bölümü 50 ve de aritmetik ortalamayı 65 yaptı ise içeride ve diğeri yabancı dil 100 ve o hariç her bölümü 50 ve de aritmetik ortalamayı 65 yaptıysa sözlüde. Ama yine A ve B kişileri yazılı ve sözlü sınav notu ortalamasının 65 olduğu eşit puanda iseler B seçilir.
-
@25torsteinn
Bunu ben de anlamadim.Mülakatta mi etkisi olur acaba -
@1903bjk hani hocam bu 2 aday eşitse KPSS yüksek olan var ya işte ama burada yabancı dili olan isterse sondan sözlüye girsin onu almaya meyil var demekte. Tabi sonra olmadı dediğin gibi denilmesin lütfen. Hep kafalarına göre aldılar gibi...
-
@impressiveunit ımm anlaşılan eşitlik olması durumunda yabancı dili iyi olan seçiliyor o zaman alanı yüksek tutmak lazım
-
@1903bjk anladığım kadarıyla eger yabancı dilin çok iyi degilse alanı çok iyi yap sınırlarda kalma diyorlar
-
@25torsteinn yok hocam burada eşit ve küçük sınav sonucundan yabancı dilli yararlanır demekte.
-
@impressiveunit ımm tmm çok saol çalışcaz artık iş teftiş müfettişliginden bir gün sonra olcak sınav baya yoracak gibi hayırlısı artık.
-
diyelim herkes 95 ortalama bu yabancı dilli 65, yine girebilir sözlüye demekte. İsterlerse (alan+dil)/2 de diyebilirler sonra, ben aykırı bir şey görmedim.
-
sınav tek oturum degil mi ?
-
@impressiveunit tamamdir tesekkur ederim:) belki ingilizcenin faydasini bunda gorurum
@25Torsteinn herseye calismak lazim.Is teftise basvurmadigima pisman oldum ikisini birden goturun yeter ki sinav olsun cok zor durumdayiz ah guy ah -
benide bugun kaymakamlık yaktı sınırda kaldım , hiç beklemiyodum sınırda kalmayı ama nasip işte sadece çalışmakla olmuyo malsef bu işler ..