Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@heredotolga bence yüz onun formülü vardı gelecekteki değer bölü 1 artı faiz oranı üzeri dönem. Gene yüz çıktı.
-
@heredotolga hocam reeskont gibi düşün 150 yi bugüne indirgeyince 100 olur diye düşündüm 100 yaptım
-
Butceye eklenenlerde gelirler yoktu galiba.Oyle bir soru vardi tam hatirlayamadim.
-
Bağlı ve ilgili kuruluşlarla ilgili soru orman genel müdürlüğü müydü
-
@paretooptimal goc idaresi mi oyle bir kurumdu
-
@hadinbahım taksirli adam yaralama olacaktı.Çünkü babanın dıkkatsızlıgınden ya da deneyımsızlıgın kaynaklı oalrak olusacak sonucu ongorememesı olur
-
@paretooptimal göç idaresi hocam o ogm nin kişiliği var diye biliyorum
-
@luthor göç ilgili diye düşündüm ktk sıkıntı vardır dedim orman yaptım ama emin değilim
-
@genclerbirlikli hadi ya tüh be ozmn soruda hinlik aradık güzelim sorudan olduk ozmn
-
@luthor ben hazineli bişey yaptım
-
İç koordinasyon kurulu 7 kişiydi. Ama soyut tehlike suçu neydi.
-
@hadinbahım Hazine borclanma vardi diye hatirladim.Gelirler eklenmiyordu sanki.Emin degilim ama
-
@geleceğinuzmanı ben örgüt kurmak dedim soyut sonuçta güzel sıktım
-
@paretooptimal orman gen mudurlugu genel mudurluk olup ktk olan sayili kurumlardan.
-
Anayasa da bireysel başvuruyla ilgili sordu neydi ya kafam karıştı orada AİHS li olan yaptım o şart AİHM e başvurmak için vardı demi.
-
@luthor hadi ya göç idaresi o zaman
-
@geleceğinuzmanı sanırım ben onu tahrik yaptim
-
@paretooptimal ben onu değil de başka bi şey yaptım ama neydi hatırlayamadım
-
@genclerbirlikli Hakkin ozune dokunmak olabilir mi?
-
@paretooptimal kamu gücü mü öyle bi şey vardı onu yaptım. Aihs nda koruma altına alınmış bir hak olmalı diye biliyorum ayrıca