Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@amirr tarım kredinin sınavı klasik değil testti hocam
-
@lordoğlu pardon hocam o zaman başka bir sınavla karıştırdım 85 e kadar ümit var diyebiliriz...
-
@amirr tarım kredi test usulü yapılmıştı
-
84 puanlara kadar umut vardır diyebiliriz.
-
@bonus Estağfurullah hocam ne kusuru.
-
86.9 gelir inşallah
-
Tarim kredinin o kadar düşmesinin nedeni nerdeyse köylerde bile subesi vs oldugundan arti 3 yil calisma zorunlulugu vs olmasi etkili oldu bn de puanim yeterli oldugu halde bunlardan dolayi kafama yatmamisti .. P48 te sayıştay icin giren saglam tayfa cikarirsak 87 88 leri görür diyorum
-
Meslek hakkında bilgisi olan var mı
-
@maxmin
memurunyeri. com/meslek-rehberi/5680-kyk-mufettis-yardimciligi-ve-maaslari.htmlŞu sitede anlatmış biraz hocam.
-
@gundalko p 48 83 başvurayım ozaman belkide gelir
-
Sınav saat kaçta olur bilgisi olan varmı ona göre bilet alacağım acil ?
-
@sefaerennn Yer ve zaman henüz açıklanmamış.
-
@bunekadarçalışma Ben de 84.3 ile başvurcam gelecek umuduyla biraz ders çalışırım hiç olmazsa
-
@gundalko evet ders çalışmak için bi amaç olur hayırlısı olsun inşallah gelir bu puanlara
-
- Siralama 86.38 puan Olarak simdiye kadar ki gelme ihtimali en yüksek sınav görünüyor Guy kazanan lardan da basvurmayan olacaktır tahminim .bir kurum sınavı görelim artık yahu.
-
@heredotolga hocam yalniz bu mufettislik sinavi hemde test olmasi basvuru sayisini arttirabilir gelebilir size
-
Anlaşılan bu sene kpssp48'i çok fazla göreceğiz. 500 kişinin sınava çağırılması da bir çok kişi için güzel haber.
-
@antimülakat
Sizce Sgk Uzman Yardimciliginda da p 48 i gorebilir miyiz? -
@1903bjk ben bir kaç faklı puan türü bekliyorum. İçerisinde KPPS48 olur mu derseniz, detaylı inceleme yapmadım üzerine ama olmaz diye düşünüyorum.
-
@antimülakat
Olmasini temenni ederek bekliyorum:) tesekkur ederim.