Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@impressiveunit iyi dilekleriniz için sağolun hocam. ama gönderdim gitti
-
belgeleri bu gün yollamıştım ama formdaki beyan kısmını imzalamayı unuttum sonradan aklıma geldi. Sorun olur mu arkadaşlar
-
@varolistan ilanda fotodan bahsetmemis ama 2 tane foto mu gondercez
-
@manifalitikoos evet
-
benim diplomam bi hayli buyuk tarayicidan gecince tamamini almiyir fotografini ceksem eklesem olurmu arkadaşlar
-
Arkadaşlar diplomanın ön ve arka yüzünü mü ekleyeceğiz sisteme?
Ösym sonuç belgesi iki sayfa olarak çıkıyor iki sayfayıda yükleyecek miyiz?
-
elden başvuru yapacağımda diplomanın fotokopisini başvuru yapacagım yer onaylıyo mu?
-
@luthor hocam yazdır dediğiniz zaman ölçeklendirme yaparsanız tek sayfaya düşürebilirsiniz
-
@demmahum Peki diploma hocam arkalı önlü mü yüklenecek?
-
arkadaslar merhaba 1760 sıra gelir mi sizce başvuru yapayım mı ?
-
@bonus esaslı sorun oluşturur bence tekrar kargolayın
-
@luthor valla hocam ben oraya da e devlet mezuniyet belgesini yükledim, arkadaşlar kabul olduğunu belirttikleri için
-
Ya açil cevap verir misiniz bende başvuru yaptım mezuniyet belgemin arkalı önlü fotosunu çektim jpg olarak bide kpss sonuç belgem foto çektim jpg ama yazı biraz küçük oldu paint den aktardim o şekilde yapabildim sorun olur mü bide posta ile mezuniyet belgemin onaylı fotokopisi eklesem olur mu
-
Iş deneyimi bilgilerimi girdim ama cıktıda gözükmedi. Sakınca olur mu acaba ?
-
@ltfye benim cıktıda da ufak gözüküyor sorun olacağını sanmıyorum.
-
@luthor iki yüzünü de ekleyin ben öyle yaptım eksik olmasının zararı olabilir ama fazlası sorun çıkarmaz
-
@ltfye isterseniz telefonunuzdan ais e girin(google chrome ile) sonuç sayfasından ekran görüntüsü alın orada tam çıkıyor ve yazılar okunaklı.
-
@erkan eğer sistemde varsa sorun olmaz zaten o belgeyi yollamada ki temel amaç imzanız. İmzanızı unutmayın gerisi sorun değil
-
@black ben sadece ön yüzünü ekledim
-
@erkan sorun olmaz girip güncelleyin. Daha önce kyk memur alımında iki yüzünde girilmesi gerekiyor denmişti.