Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@fiscaldrag Çok sağol dostum
-
merhaba arkadaşlar maliyede kamu kredisi , borçlanma dersi demi emin olamadım bilen var mı.
-
Evrakları göndereceğimiz adrese ilanda ki adresi mi yazdınız ben o adresi yazdım kargo bulamıyor adresi bu şekilde sorun yaşayan var mı
-
@ayşem evet o adres hatalı ilçeyi çankaya diyin bulurlar
-
@ayşem Kıbrıs Cd. No:3, Çamlıtepe Mahallesi, 06590 Kurtuluş Çankaya Ankara belki iş görür. Yeri de Ankara Hukuk'a ve Kurtuluş metroya çok yakın belki oradan adresi google'da bulup götürürseniz kargo yardımcı olur. Ama kaydı olmaması ilginç.
Kamu İstikraz/Kredi/Borçlanma evet aynıdır ama belki maliye kitaplarında olmayan konulara bu tarz kurum sınavlarında baksanız iyi olur. Oranlar, son yıllar, son bütçe, Hazine vb. Nereden bulursunuz? Belki Kamu Maliyesi-Mahfi Eğilmez belki alomaliye belki makaleler.
-
@impressiveunit Teşekkürler
-
@black teşekkür ederim
-
@impressiveunit teşekkür ederim yarın birde o şekilde denıyım
-
@Ayşem yurtici kargoya mi gittiniz
-
84.5 e kadar düşeceğini sanan var mı arkadaşlar
-
@yorgun-_iibfli 86 civarı kapatır diye düşünüyorum
-
@brzezinski aras kargo
-
Iş mufettisligi 88.6 ile kapattı bu kaç ile kapatır ki?
-
@elinor-ostrom 85 altını görmez bu da bence. benim düşük olduğundan iki sınavına da belge göndermicem
-
Saydim is teftise p48 den 160 kusur kisi basvurmus.Az cok aktif olarak tum ilanlara basvuranlari kestirebiliriz buradan.İlk 500 de tas catlasin 250 kisi basvurur bu ilana.
-
@luthor mukayeseli puanlara göre başvurdu insanlar. Adam 0.2 puan daha fazla yüksek diye p48 yerine p9 seçti ya da p42 yi.
-
@baumol Oda var doğru söylüyorsun.
-
@luthor Bu sınav yüksek kapatırsa tek nedeni bir gün önce iş müfettişliği sınavının olacak olması. Gelmişken ona da başvuralım diyecekler. Yoksa kesinlikle senin dediğin gibi olurdu.
-
@baumol Valla yine doğru söyledin dostum :)Buda bir etken gelmişken girelim diyenler olur.
-
@Ayşem bende de aynı sorun oldu mng ye gittim o halletti