Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Arkadaşlar bu adres problemi nedir?Yarın göndericem güncel adres ney acaba bilen var mı?Birde gsb denetçilik içinde mi aynı sorun var?
-
@luthor ben gonderdim bile adres yanlis mi ki kardesim
-
@ahobaba Kargo geri döndü yazanlar olmuş hocam o yüzden sordum sanırım bir hata varmış.
-
@luthor kardeşim semt sadece kurtuluş yazıyordu adres bulunmuyordu orda bana verirken postaya görevli sordu bulmuyor nereye bağlı diye Çankaya dediim öyle yazdı dün teslim edilmiş denetçinin adresinde sıkıntı yok onun ki düzgü teftişte Çankaya yazmadığı için adreste bulmuyor firmaların sistemi
-
@ua1905 Sağol hocam kurtulus yerine sadece cankaya yaziyoruz degil mi?
-
Kurtuluşun çankaya ya bagiğlı olduğunu bilmeyen ankara kargosu o işi bıraksın
-
@müzmin-öğrenci Ankara'ya kargo gönderecek birisi muhtemelen Ankara dışındaki bir şubeye gitmiştir oranın da bilmemesi normal Ama Ankaradaki bir şubeyi arayıp sorsalar veya internetten baksa muhtemelen bilirlerdi ama iş yoğunluğu varsa uğraşmamıştır.
-
Ya büyük ihtimalle iş müfettişligi gibi bu sınav da 88 de fln kalcak malesf. Peki kalkinma ajansları hakkında bilgisi olan var mı açıkta kalmamak için başvurmayi düşünüyorum gerçi onda da yüksek duzy inglzce istiyo ve bende sıfır
-
Başvuruyu dün itibariyle yaptım yazıcı olmadığı için çıktıyı almadım nasılsa 6 kasıma kadar süre var diye Şuan posta evraklarını hazırlayacağım sınav başvurusu dün bittiği için başvuru formunu göstermiyor. Kyk yada Gsb da başvuruların görülebildiği bir bölüm var mı ?
-
@jbsay hocam keşke bilgisayara pdf olarak indirseydiniz. Tek yol insan kaynaklarını arayıp başvuru evrakını mail ile yollamalarını istemeniz olacak. Gsb başvuruları halen açık onda sıkıntı yaşamazsınız ama diğeri kapandığı için erişilemiyor.
Bu adresten gsb ye erişebilirsiniz
https://giris.gsb.gov.tr/GsbOnline/Portal -
@black Saolasın aynı sorunu bir tek ben yaşamıyormuşum mesaj geldi forumdan. Kurumla iletişime geçelim bakalım ne diyecekler.
-
@ltfye kalkınma ajansi uzmanlıklarinin hepsi 70 YDS ister hocam .Daha ilan sezonu yeni açıldı sabredin Guy açıklandi vmy aralık da sonuçlarınır herhalde illa başvuru puanları düşecek bu ilana gelince 88 bandını görmez ayrıca is müfettişligin de 3 alakasız puan türü vardı burada tek puan türü var 87 86 buçuk lari görür tahmince.
-
Önce kyk teftiş ardından bilgi işlemle görüştüm. Saolsun yardımcı oldular. Şuan sistemi herkese açtılar başvuru formunu alamayan arkadaşlar girip alabilir.
-
Arkadaşlar ilandaki adresi yazdım ben de ama üstüne KYK teftiş kurulu bşk. Yazdım şu an gönderi takibinde Çankaya’da görünüyor bulmuşlar yani adresi di mi arayıp Çankaya dememe gerek var mı??
-
@rybczynski2 hocam muhtemelen kargocu adresi anlamıştır gerekli düzeltmeyi yapmıştır şuan çankaya da ise her türlü teslim edilir rahat olun.
-
@black Sağ olun ilginiz için hocam
-
@heredotolga ınslh dediğiniz gibi olur artık baya sıkılmaya başladım çok zor bi dönem malesf
-
Elden başvuru da Görevliler çok ilgili şimdiden size değer verdiklerini hissettiriyorlar,puanları sır gibi saklıyorlar benim tahminim de 86.6-87 civarı kapanış bakalım ne çıkacak sonuç herkese şimdiden başarılar hayırlı uğurlu olsun
-
Buradaki geri dönüşleri referans alarak e-devlet üzerinden aldığım mezun belgemi gönderdim. Notere bir sınav içinde olsa aslı gibidir parası vermemek hoş duygu. Kargo için taktik var mı hizmetlerin fiyatını artırmışlar. Mobil abone indirimi duymuştum ama aslı astarı nedir
-
sinavin test olmasi ve konuların kpss formatina yakin olmasi basvuru sayisini artiracaktir bende 88-89la kapatacağıni dusunmekle birlikte malesef sinava calisamiyorm da hicbirssekildd motive olamıyorum