Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@goodwill Hocam umut fakirin ekmeği umutsuz olmayalım.Ben 85 dolaylarına düşeceğini düşünüyorum.İş teftişe 400 aday farklı puan türlerinden çağırıldı ve 88.6 ile kapattı.Tarım kredi ilk gelen ilandı 200 kişi çağırıldı 84.8 ile kapattı.500 kişi çağırılacak ve illaki biryerlere yerleşenler olmuştur.Böyle olmasa bile böyle olmasını temenni ediyorum.İnşallah puanlar biraz düşer de sınav yüzü görürüz.
-
sevgılı arkadaşlarım sıralama ne zaman açıklanır fıkrı olan var mı acaba ?
-
Giriş Sınavının yazılı bölümü 03.12.2017 tarihinde Ankara'da yapılacak olup, yazılı bölüme katılmaya hak kazanan adaylar ile sınavın yapılacağı yer ve saat 20.11.2017 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığının www.gsb.gov.tr ve Kurumun www.kyk.gov.tr internet adreslerinden ilan edilecek, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
-
@luthor teşekkür ederım...bır an once bellı olsun da ona gore ders çalısma motıvasyonu gelsın
-
hangi kaynaklardan bakıyorsunuz. çıkmış soruları piyasada mevcut mu?
-
@tysbyno-hi normal kpss kaynaklarindan bakiyorm bugun basladm calismaya umuyorm yetisir ancak maliyedeki kamu kredisinin neoldugu hakkinda fikrim yok malesef
-
@goodwill Borçlanma hocam.
-
@goodwill sorularının çok kasıntı ve zor olduğu söyleniyor .çıkmış soruları bi görsek fena olmazdı.
-
@luthor tesekkur ediyorm
-
@tysbyno-hi tabi gorsek iyi olurdu ama bn rastlamadm oyle biseye maalesf
-
@pareto_wilfredo hocam lütfen bi bilginiz varsa söyleyin kyk da ve gsb de doğudaki illere vs tayin hakkımız oluyomu müfettişlik ve denetçilikte ve bu makamların turneleri ne kadar oluyor nasıl oluyor turne sistemi nasıl işliyo çok araştırdım bi bilgiye ulaşamadım
-
@furkanaslan, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
@paretowilfredo hocam lütfen bi bilginiz varsa söyleyin kyk da ve gsb de doğudaki illere vs tayin hakkımız oluyomu müfettişlik ve denetçilikte ve bu makamların turneleri ne kadar oluyor nasıl oluyor turne sistemi nasıl işliyo çok araştırdım bi bilgiye ulaşamadım
-
Arkadaşlar yarın evrakları teslim edeceğim şaahsen mi götürmem lazım bilgisi olan var mı
-
@musgrave en geç 06.11.2017 Pazartesi günü saat 18.00'e kadar "Kıbrıs Cad. No: 3 06600 Kurtuluş/ANKARA" adresinde bulunan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına bizzat veya posta yoluyla iletmeleri gerekmektedir.
-
Memurlardan 2014 alımındaki yorumları okudum.Sınavda yanlış doğruyu götürüyormuş ve gerçekten çok zor bir sınav oluyormuş.
-
@luthor ben de spor müfettişliğinin başlığını okudum millet isyanlardaydı, puanları bile açıklamadan sadece kazananlar listesi yayınlamışlar ve sınav baya zorlamış
-
@genclerbirlikli Gsb’nin tüm alıları böyle sanırım.
-
@luthor kpss kaynakları ve konsensus yeter mi acaba hukuk için
-
@genclerbirlikli Kardeşim sakın yeter mi kaygısına düşme. Hiçbirimiz düşmeyelim. Aksi takdirde saçma sapan kitaplarla dolup taşar çalışma masan. Ben öyle bir kaç kitap aldım. Çok gereksiz ve yersiz.
-
@baumol doğru hocam haklısın. Umarım adam akıllı bilgi ölçen bir sınav olur da çalışıp emek verenler kazanır, saçma sapan sorularla çileden çıkmayalım.