Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Bu sinavda her 65i geceni alirlarsa sacmalarlar ben kota konulcagini dusunuyorum. Yoksa herkes mulakata kalir bir anlami kalmaz sinavin
-
@hadinbahım hayırlısı olsun o zaman
-
Hadi gelin hiç birimiz referans aramayalım
-
Resmi sonuç ne zaman açıklanır dersiniz.Çok bekletirler mi?
-
En kötü ingilizce benim herhalde alanın iyi olması pek bsy ifade etmeyecek herhalde keşke tenezzul edip yapmaya ugrassaydim
-
@luthor ilanda yanlış hatırlamıyorsam 14 ünde saat altıda sonuçların kuruma gönderileceği yazıyordu çok uzatacağını sanmıyorum ben
-
Arkadaşlar arayamıyorum da acaba teftiş kuruluna arayanlar ne zaman açıklanacağı konusunda bilgi istedi mi?
-
@sirius sormuşlar barajı geçen herkes girecek zaten kota koysalar su anda adil olmazdi 25 kisilik yer icin 300 kisi falan gitcez herhalde
-
Mülakata çok kişi kaldı ve ingilizce tercih sebebidir yazıyordu ingilizcesi olmayıp alandan iyi yapanlar mülakatta bir şey ifade etmeyecek mi? Mülakata kalanlarda 25den daha çok kişinin ingilizcesi iyidir nasıl olacak ben anlamadım
-
@elinor-ostrom Yazılı ve sözlü puan ortalaması eşit olanlar arasında İngilizce'yi daha iyi yapan tercih sebebi olacaktır, diye biliyorum.
-
@poli Sınav soruları, cevap anahtarı ve adayların optik cevap kağıtları Gençlik ve Spor Bakanlığının www.gsb.gov.tr, Kurumun www.kyk.gov.tr ve https://www.turkiye.gov.tr/ internet adreslerinden 06.12.2017 tarihinde yayımlanacak olup, bu tarihten itibaren adaylar sınavın soru ve cevapları ile uygulanmasına ilişkin itirazlarını ve gerekçelerini içeren dilekçelerini Teftiş Kurulu Başkanlığının yukarıdaki adresine en geç 14.12.2017 tarihi saat 18.00'e kadar ulaştıracaklardır.
Bu itirazlara ilişkin bir ibare hocam.
-
@fiscaldrag Anladım hocam yazdıktan sonra tekrar baktım da dediğiniz gibiymiş
-
@baumol sormuşken mülakat tarihini de sorsaydın keşke
-
@elinor-ostrom belki adamı beğenmeyecekler tek koşul İngilizce değil ki. Uygun görmedikleri insanı sırf İngilizcesi var diye almazlar yani
-
@beşiktaş1903 20 sinin yeri zaten hazir, 300 kisi
5 kisinin arasina girmek icin ugrascaz artik -
O da doğru hocam ben ingilizcenin hangi aşamada önemli olacağını anlamamıştım fakat @fiscaldrag hocam dedikten sonra anladım
-
en az 300 kişi mülakata kalcak nasıl olcak anlamadım ki
-
@fiscaldrag ın dedigi gibi ing en son asamada tercih sebebi
-
@25torsteinn 300 kişi mülakata kalacak 25 kişi alınacak yani diyorlar ki; dayın yoksa mülakata gelip de ne sen uğraş ne de bizi uğraştır...
-
@kazm aynen o yüzden denetçilige kasalım belki kalanların dayısı amcası yoktur:)