Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@beşiktaş1903 Hocam valla sistemi çözdüm artık. Kendimi kandırmayı bıraktım. Gerçeklerle yüzleşiyorum
-
ikisini de bekleyen bi ben mi varım kimse sallamadığına göre
-
bir çok kişi vardır şahsen 3-4 tane sonuç bekliyorum ama o kadar lüks düşünemiyoruz sanırım. Bu mesleği ayrıntılı bilen fazla kişi yoktur bizde senin kadar biliyoruz ama bana bu daha cazip geliyor turneye sıkıntılı bakmadığım için tabi turne süreleri hakkında pek bir fikrim de yok
-
@beşiktaş1903 sağolasın kardeşim cevabın için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
-
Hepimizin bildiği üzere 81 ilimizde de kredi yurtlar kurumu bünyesinde bulunan yurtlar mevcut. Kyk müfettiş yardimcilari genel olarak yurtların fiziki kapasiteleri, yatak durumlari, muhasebe kayıtları öğrencilerin yaşam alanlarinin ne şekilde olduğu gibi konularda görev yapıyorlar. Aldığım bilgiye göre Ankarada sık bulunmalarına rağmen her teftişçi gibi ülkeyi karış karış geziyorlar. İnşallah bu forumdan bu güzel mesleğe giris yapan arkadaslarimiz olacaktır
-
@mithat-birden turne süreleri ne kadar biliyor musunuz? Asli görev yerleri Ankara herhalde
-
@aliyar-bey Ankara aynen. Klasik teftiş mantığı var hocam yıllar ilerledikçe turne süreleri kisaliyor. Bi tarım müfettişi kadar çok olmasada yine göreve yeni başlayanlar için 7 8 aylık süreler söz konusu.
-
@mithat-birden hocam bu 7 aylik sure nasıl oluyor. Gidip 7 ay gelmiyor musun? Yoksa 7 ay icinde belli aralıklarda mı gidilip geliniyor
-
@sirius dostum yeterlilik verilene kadar ki eğitim süreçlerini ayrı tutarsak Turneler zor oluyor tabi ki ama kurumdan konuştuğum kadariyla anladigim şu topyekun bi turne değil. 1 ayin 2 haftası örneğin dışarıda oluyosun. Takdir edersin ki turnelern dönüşünde raporlama kısımları mevcut o kısımlarda yine merkeze donuyosun diye söylendi. Şu konuda önemli ayrıca söylenene göre ileride kendini merkeze atma konusunda baya olanağa sahip olduğun bi teftiş kurulunda çalışıyor oluyosun
-
Ayrıca mesleğin zevkli olduğunu belirtmemde yarar var kurumun çalışanlarından zaten bu havayı hemen hissedebiliyorsun. Ve fetö sürecinde yiprandiklarini teftiş kısmında yaşanan ihraclardan dolayi yoğurdu üfleyerek yiyeceklerini soyleyebilirim
-
@mithat-birden 7 8 ay mı ben 2 ay falandır diye düşünüyordum kyk müfettişliği diğerlerine nazaran daha rahat diye duymuştum. Hocam bir de yardımcılıktan müfettişliğe geçişte çok zorluk oluyor mu biliyor musunuz. Ayrıca yardımcı ve müfettiş maaşları hakkında bir fikriniz var mı. Ben biraz bilgisizim de bu kyk hakkında
-
@aliyar-bey daha rahat olması kurumun kendi işleyişinden dolayi hocam. Teftiş kurulunda çalışıp uzun süreli turnelerde bulunmamak gibi bi durum söz konusu olmuyor maalesef 4300 4400 civarı diye hatırliyorum
-
@mithat-birden çok teşekkür ederim ilginizden dolayı inşallah her şey gönlünüze göre olur
-
Bi ses seda yok kurumdan ne kadar bekleyecez ki sınava girdiğimi unutmuştm buraya girince hatirlar oldum
-
@aliyar-bey maaşlar yeni zam ve enflasyon farkıyla birlikte 4.600 TL civarı diyebiliriz.
-
@antimülakat Hocam bu tutarlar tüm müfettişliklerde aynı diye biliyorum ben.Doğru muyum?
-
@antimülakat yardımcıların maaşları mı bu dostum
-
@luthor eşit işe eşit ücret diyelim hocam.
-
@antimülakat hocam kyk da türbeler 7 8 ay kadar uzun mu gerçekten. Ki olsa da razıyım malum işsizim
-
Turneler demek istemiştim.