Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@brzezinski mantıklı hocam. Hoş vmy sgk bile daha mülakatı açıklamadı böyle olunca herkes bekliyor el mahkum
-
@iktisatcikiz vmy aciklaninca ozellikle kyk dan baya vazgecen olacagindan olumlu getirisi cok olacak ama tabi bekliyoruz daha dediginiz gibi
-
@brzezinski inşallah hocam. Guydan da feragatlar olacaktır yedeklerinde yüzü güler inşallah. Şuan vmy ve sgknin aciklayip iş başı yaptırması baya bir sorunu çözecek. Umarım işe başlama süreci de fazla sürmez
-
@iktisatcikiz aynen sgk guy yedekleri için vmy de kyk gsb gibi yerler bekleyen adaylar icin cok olumlu olacak inşallah ben de sgk bekliyorum umarim yakinda aciklanir da herkes icin en iyisi olur hocam
-
@brzezinski inşallah hocam. Bende yedeklik bekliyorum umarım herkes emeğinin karşılığını alır
-
@iktisatcikiz hatirladigim kadariyla bursa idi sizin umarim sonuçlarla cifte mutluluk olur
-
@iktisatcikiz bencede ️
-
Arkadaşlar 60 günü geçti sonuçlar halen açıklanmadı.Konu ile ilgili mağduriyetimizi nasıl duyurabiliriz.Fikri olan var mı?
-
@mustafa-kader Bosver kardes alismaya bak kimsenin umurunda degiliz.
-
cevat_tas Twitter uzerinden dile getirelim.Baskan interaktif bir idareci.
-
Gsb nin yaptığı sınavların açıklanması için neden baskı yapmıyoruz ki?
2ayı geçti alt tarafı test sınav açıklanacak -
KYK GM @SinanAksuKYK
Akşam 20 kişi yazsa tweetirdan. Geri dönüş yapar
71.gün
-
Gençlik spor bakanlığı bu sınav açıklama işlerinde hep ağırdan alıyor.
-
Gsb açıklandı bu da yakın mıdır acaba
-
Umarım öyledir
-
Gsb bundan sonraydı bir De umarım daha uzamaz
-
Arkadaslar denetcilik gibi bunda da belli bir kat baraji var miydi?
-
@mostramozic yok hocam bunda barajı geçen mülakata kalıyordu
-
Bu sınav için de bir beklenti oluştu Mart nisan gibi bunun da olur heralde mülakati
-
kyk zaten açıklansa en az 300 kişi mülakatta