Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
- gündeyiz
Benzer bir sınavı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptı ve 20. günde sonuçlar açıklandı.
- gündeyiz
-
Arasak mı acaba ya
-
Arayın arkadaşlar ben geçen hafta iki kere aradım süreç devam ediyor vs. dediler. Arayalim yoksa daha çok bekleriz.
-
Arkadaşlar arıyorum açmıyolar
-
Arkadaşlar aradım şimdi daha belli olmadığını bakanlıktan haber beklediklerini ama ay sonu gibi açıklanmasının yuksek ihtimal olduğunu söyledi bayan
-
@aroma net bir fikrim yok ama o kadar uzun sürmez hocam. Denetle gel, denetle gel sistemi vardır.
-
@antimülakat umarım o kadar uzun değildir çünkü işsizlikten seçim hakkımız olmuyo malum.
-
@antimülakat şayet şunu ifade edeyim. Denetimler bölge bölge yapılıyorsa dahi yine en fazla 3 ay kadar sürüyordur diye düşünüyorum. Örneğin, Doğu Anadolu Bölgesi denetimi gibi. O bölgede bulunan 10 kyk denetimi yapılacaksa.
-
1.5 ayda 500 tane optiği okuyamamak nedir ya. Daha mülakat tarihleri açıklanacak, mülakata girecgz, gvs yapilacak... Göreve başlamak yıl sonunu bulacak.
Bu umursamazlık tüm kurumların içine işlemiş
-
@buhara Hocam 2013 yılında herhangi bir ekonomik kriz yahut siyasi depremler yokken bile Ocak'ta sınav yapıp Aralık sonunda mülakat sonucunu açıklamışlar. Kim bilir ne zaman göreve başlatmışlardır siz düşünün. GSB nin yaptığı sınavlara çok bel bağlamamakta fayda var. Her Bakanlığın personel alım sürecine bakış açısı farklı çünkü. Ayrıca hemen lafı geçmişken söylemem lazım bu sistemin en iyi aktörü açık ara Maliye Bakanlığı. Gerek açılan kadro sayısı, gerekse merkez yada taşrada çalışma imkanı sunması, nispeten daha hızlı olan bürokratik sistemiyle en önde olan Bakanlık. İnşAllah bir an önce onlar da sistemli alımlara başlarlar da yüksek puanlı düşük puanlı herkes nasiplenir.
-
Sonuçlar açıklansa toplamda 1000 kişi falan göreve başlayacak. Şu an ilan değil sonuç açıklansa herkes için daha iyi
-
Arkadaşlar benim gibi çoğunuz sınava girdiğini bile unuttu galiba. Normalde 5 dakikada okunabilen optikler nerdeyse 2 aydır okunup açıklanamadı. Hadi diyelim açıklandı, bu mülakatlar ne zaman olur, sonuçlar ne zaman açıklanır, gvs ne zaman biter ve işe ne zaman başlanır. Bu süreç en son alımda olduğu gibi 1 yılı geçer. Kurumun 1 yıl boyunca ek müfettişe ihtiyacı yoksa neden yok yere alım yapıyor ve bizi maddi-manevi zarara sokuyor? Hadi varsa nerde?
-
Bu kadar kolay aciklanabilen bir sınav icin o kadar uzun bir bekleme... Anlamak mümkün değil.
-
Arkadaşlar bu GSB’nin sınavları hakkında bilgisi olan var mı?İki müfettişlik,bir denetçilik sınavı yaptı ama ses seda yok.1000 tane kağıt okumak neden bu kadar gecikiyor acaba?
-
@royali Bazen mülakat tarihleri belli değilse yazılı sınav sonuçları açıklanmayabiliyor
-
Ben şahsen gsb ilanları hiç gelmemiş gibi takılıyorum sizde öyle yapın btk vs. İlanlar var onlara çalışın elbet açıklandığında haberimiz olur
-
Ölelim biz ..
-
@ttm07 bir yılı bulacak sanırım eski alım gibi
-
Bu alımların sonucu bellidir.Kurumun belirlediği takvim bekleniyor anladığım kadarıyla.300 500 kişinin kağıdını okumak 2 ay sürmez.
-
Belki de sorusturma yapiliyordur oncesinde mülakata kalanlara