Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
bu sınava ne oldu neden açıklanmıyor bunun yazılı sonucu?
-
arkadaşlar bir etkinlik falan mı yapsak sınav test olmasına rağmen 2 aydan fazladır bekliyoruz. bu gidişle daha da bekleriz gibi duruyor
-
KYK müfettişliği ile sgm müfettişliğine fazla bel baglamamak lehinize olur diye düşünüyorum mülakata kalan sayısı çok fazla alımlar düşük. Daha çok insan üzülecek.
-
@jm-keynes İnşallah bu sene bir değişim olur ancak bir önceki alım ile mülakat tarihi arasında yanlış hatırlamıyorsam 1 yıl gibi bir süre vardı.Demekki kurum alım konusunda ciddi bir tarih esnekliği yetkisine sahip.Bu yüzden sınav açıklansa bile mülakat tarihleri çok ileriye atılabilir.Eğer 65 i geçtiyseniz bence diğer sınavlara odaklanmakta fayda var.
-
@luthor @wincheaster o zaman biz umudu keselim bundan
-
@jm-keynes Umudu kesmeyelim yine hocam ama akışına bırakmakta fayda var.Birde şu açıdan düşünün sınava 500’e yakın insan girdi ve 65 barajını çok fazla insan geçmiştır.O açıdan bu kuruma atanmak biraz piyango olur gibi.
-
@luthor yani hocam oda var şu vmy kaymakamlık sgk müfetişlik açıklandı gidenler vardır illa
-
-
Direk mülakat yapsaymışlar. Bide şu sınava giremedim diye üzülmüştüm
-
Bu mülakat yapılana kadar yarıdan fazlası yerleşir bu listenin.Hatta şu an bile evrak teslimi yapmayacak 100 den fazla kişi vardı diye düşünüyorum.
-
Ben olsam sınavı geçemeyen 20 kişiyi alırıdm
-
Alım yapmadan o kadar resmi napcak bunlar acaba
-
@birmagdur ben de ona takıldım 6 tane ya 2 tane neye yetmiyorsa
-
@andone, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
Ben olsam sınavı geçemeyen 20 kişiyi alırıdm
En mantiklisi
-
Şu kurumlar 4 kati mülakata kalir diye madde eklemeyi bi öğrenemediler. 430 kisi nedir ya
-
Foto göndermekten yoruldum fotocu ile kanka olduk yeter yaa napysnz fotolarımızi
-
Mürekkep kalem nassı tükenmez neyinize yetmiyor
-
Şaka gibi ya niye sınava girdik ki madem hepimiz gecicektik:) hayirli olsun hepinize arkadaslar. Mulakat ne zaman olur acep:)
-
@1903bjk bi 4 ay da onun içeriz bekleriz gibi
-
@mustafa-kader
Son alimda sinavla mulakat arasinda 1 yil varmis. Muhtemelen bekleriz:) ben sinava girdigimi bile unutmustum:)