Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Beyan formu posta ile de gönderilse oluyor mu? Posta ibaresi göremedim.
-
Aynı doğrusu olanları sanırım İngilizceye göre sıralamışlar . 84 doğru yapıp 60. Sıraya yakınım yav bu İngilizce her yerde başa bela.
-
@adnan-ötüken olur büyük ihtimalle hocam postayla da gönderilebilir belgeler diyor
-
@antimülakat Direk 10 katını mülakata cagirsaydi ne 3 ay boşa giderdi ne de sınav için kurumun ve bizim harcadığımız para
-
@luthor yine gördüm siizi servis görevlisinden kyk müfettişligine heryerdeyiz maşallah hocam. Umarım olumlu sonuçtur diycem de olmaması imkansiz geçemeyen 20 arkadaş da muhtemelen hasta falandi sinavi bıraktı
-
@keciburcu Muhtemelen hocam ya da kaydırma falan yaptılar
-
Hiç kimse beklemiyordu bu kadar kişinin kazanmasını. Bu işin sonunda mülakat süreci de çetin geçecek. İlginç bir sınav oldu, büyük ihtimalle bir sonraki sınava 4 katı kadar aday mülakat sınavına katılmaya hak kazanır ibaresini eklerler.
-
@antimülakat keşke öyle olsaydı topluca mülakat mi yapılır yaa.
-
@antimülakat yönetmeliği değiştirmeleri lazım hocam bence gene aynı olur sınav daha kaliteli olsa bu sorun yaşanmazdı ama sınav da çok kolaydı
-
@beşiktaş1903 kurumlar kpss den zaten 90civari puan alan adamlari cagiriyo ustune de kimi çağırdığını unutarak basit soru soruyo. Tabi hepsi gecer sinavi . Çook yanlis isler yapiliyo bu a grubu sürecinde varya
-
@shady1 hayırlısı hocam hakkımız da umarım mülakatlar erken olmaz da baya yerleşen olur girenlerin de şansı artar bunu söylediğime kendim de inanamıyorum ama sanırım bizim için iyi olan bu
-
Arkadaslar cumartesi kurumda nobetci var midir doayalari almak icin
-
@ahobaba hiç sanmıyorum hocam
-
Vmy sınavını kazanan 183 kişiden yalnızca 46 kişi kyk müfettiş Yrd sınav sonuç listesinde yer alıyor. SGK Müfettiş Yrd listesinde yer alan 37 kişiden ise mükerrer isimler hariç 7 8 kişi kyk listesinde yer alıyor. Diğer sonucu açıklanan sınavlara 429 kişi olduğu için detaylı bir karşılaştırma yapamadım malesef .Diğer kurumları kazannan bir 15 kişi falan daha var gibi ,totaldede ise Müfettişlik merkez uzmanlık kazanipta kyk listesine yer alan kişi 60 70 kişi civarı diye tahmin ediyorm. Sıralama bazlı olarakta ilk 50 de yer alan 20 civarı arkadaş müfettiş lik ve üst kurul kazanmış durumda, ilk 100 de ise bu sayi 30 civarında iken kalan diğer kişilerin sıralaması 100 ve üzerinde sonuç olarak açıklanan sınavların etkisi pek olmayacak gibi görunuyor .
-
@heredotolga emeğine sağlık hocam. Hakkımızdahayırlısı...
-
Ya bisey sorcam ben şimdi bu istenen beyan formunu çıkardım ama beyan formu bos sayfa bide başka bi kağıtta özgeçmiş falan var. Ne yazacaz su beyan formuna
-
Hocam özgeçmişin olduğu tabloyu biraz küçültün beyan formu yazısı en üste geliyor kaymış yani başlık @abdulaziz
-
@gag eyvallah kardeşim teşekkür ederım
-
Arkadaşlar turne süreleri 4,5ay diyorlar net bir bilgiye ulaşan müfettişlrle görüşebilen oldu mu acaba
-
@birmagdur 12 ay turne olsa bile koşa koşa gidecek durumdayım :))