Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
İlanlara başvuru konusundada aynı empatiyi kurun. Sizler 90 alsanız sizlerde başvurcaktınız. Sistem değişmediği sürece kimseye apaçi,sınavkolik demenin manasıda yok anlamıda yok.
-
Başarılar arkadaşlar. Liste şeklinde yayimliyorlarmi ?
-
Keşke daha düşük kapattsaydi 85 alan arkadasnda en az benim kadar bu sinava girmeyi hak ettiğini düşünüyorum ancak uzun süren sonuç açıklama kurumlar arsası kordinasyonsuzluk puanları yüksek kapattiriyor üzülmeyin arkadaş lar spor genel Müdürlüğü daha düşük kapatacktir puanlar yavaş yavaş düşmeye başladı
-
@gundalko haklisin calisacak hal mi kaldi
-
90 alti resmen bir ise yaramaz oldu yazik
-
Hayırlı olsun başarılar arkadaşlar, her nekadar sınavların hepsine girecek puana sahip olsam da ben de aynı şekilde aynı bakanlığın benzer pozisyonlara birer hafta sınavla aynı kişilerden oluşan listeleri sınava çağırmasını çok anlamsız ve bilinçsizce buluyorum, başka bakanlık olsa bir nebze derim ki takip edilmiyor herhalde diye de aynı bakanlık tabiki üçüne de başvuracak insanlar aç birini açıkla sonra diğerini aç açıkla öyle devam et,anlamsız bir durum oldu İnanın girecek insanlar da bu durumdan memnun değil
-
Yine hüsran 86.15 yine virgulden sonraki rakamla kaybettim
-
Bura olsa BDDK'ya hiç başvurmayacaktım ancak tek seçeneğim o kaldı.En azından ordaki puanım iyi.Gelir mi gelmez mi kafaya takmam.İlanların parça parça gelmesi sadece bir ilanı değil herkesi etkileyecek.Spora ve denetçiliğe başvurmadım bile özellikle spora puanım 100 olsa da başvurmazdım sadece kyk istedik o da olmadı.Halbuki bakanlık alımı toplu şekilde tek sınavla tercih usulu yapsaydi çok daha iyi olurdu.Dertlendim resmen ama ne yapalım kısmetimizde yokmuş.Hayırlısı diyelim.Sınava girecek arkadaşlara en içten dileklerimle başarılar diliyorum.
-
nasıl bir çalışma yapmalıyız bu sınav için süre çok kısıtlı nasıl bir sınavla karşılaşacağım en ufak bir fikrim yok geçmiş yıllar örnek soruları yok yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mı acaba bu konuda?
-
Hakkımızda hayırlısı.. Genel maliye nedir ? kamu kredisi dediği devlet borçları mı? bunun dışında işletme ekonomisi sınavda kaç soruluk bi alan kaplar ? Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi arkadaşlar, şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar
-
86.48 le ilk kurum sınavım olacak, daha önce 1-2 kuruma sınav konuları nedeniyle başvurmadım, SGK Denetmenlikte 0.4 le kaçtı. 90 ve üstü alan arkadaşlardan empati beklesek de suçlayamıyoruz ancak birlikte hareket etmemenin cezasını haziran ayında; 85-90 arasındaki arkadaşların birçoğu (ben de dahil) atanamadığında çekeceğiz.
Gsb sınavlarında gereksiz bir zorluk oluyormuş, artık girip göreceğiz hayırlısıyla. Test usulü olması bir avantaj olabilir. İngilizce kısmını değerlendirmeye alırlarsa mülakatta alacaklar heralde. -
Sınava gireceklere başarılar diler,facebookta cuma gününden 86,3 ile kapattığını duyuran arkadaşı tebrik ederim!
-
@gundalko Sabret,sabret o puana minumum 4 sınav var önünde yakın zamanda.
-
ibf liyim basvurum fakulte ve bölüm nedeniyle kabul edilmemis bu şekilde basvurusu kabul edilmeyen var mi? denetcilikte kabul edilmemis ayni durumdan dolayi
-
@orhanbencegay 'Yerleşen' ile 'yüksek puanlı' arasındaki büyük farktan haberiniz vardır sanırım..Yüksek puanlı tebligatı görmeden tabii ki hakkettiği her sınava başvurabilir..Ben halden anlarım(ki içerideyim tüm sınavlarda) yalnız siz de yazılanları anlamaya gayret edin
-
@del-piero Hocam sağolasın.Sabrediyoruz çok şükür çalışmaya devam.İnşallah güzel olacak
-
@gundalko Kesin hem de hayırlısıyla..Bu kararlılıkla fazla uzamaz zaten bu iş:)
-
@banshe bölüm nedir?
-
@uğur-alcan saglik yönetimi
-
@banshe hangi fakülte/ bölüm ?