Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@gundalko sgk denetmenlik olsun da müfettişlerde gözüm yok kaldı ki gelmiyor da zaten derslerden de soğudum ya guy u bekliyecez ya da insaallah denetmenlik olacak
-
Sınava katılmaya hak kazanan herkese başarılar.
-
86,3 Başarılar
-
@muratkılıcc Hocam dogru diyorsun guy ve sgk dan baska umut yok puan 85 ustu degilse.İlerde sgk müf. sayıştay denetçilik gelir ama yine 86-87 lerde kapatır muhtemelen.
-
86.3 ün sıralaması kaç acaba?
-
@gundalko 85.7 ama gelmiyor Bu gelmeyen 3.Kurum ben umudu kestim zaten gözüm yok sıkıldım beklemekten işsizlikten
-
@andone sonuç kısmında değil hocam başvurular kısmında yazıyor
-
86.38 1063 . Tüm arkadaşlar bana gelmismi şimdi bakamiyorm telefon dan ?
-
Ya bide dershane hocaları 85 alın sonrası çok kolay diyodu bu ne ya kaç kurumdur bi 85 e inemedi elimizde mi patlycak bu puanlar. Bide temmuzda kpss yine olcak buyur burdan yak yüksek alanlar artacak ben bi daha nasıl kpss ye gircem gücüm kalmadı tükendim Bee
-
@heredotolga gelmiş, başarılar diliyorum:)
-
@aylin teşekür ederim hocam saolun
-
@ltfye dershane hocalarına barsan 80 al yeter gözüyle bakıyorlar ama işler hiç öyle değil. Kafam rahat etsin dersen 90 almak şart daha aşağısı stresli bir bekleyiş
-
@muratkılıcc 90 a yakın olan puanlarım da var ama bddk rekabet gibi kurumlar kullandı sadece rekabete hazır değildim başvurmadım bddkya da basvurmak istemiyorum İstanbul.Cidden moral bozulmaya başladı.Biz bu puanlarla "sınava" bile giremiyoruz puanı 80 altında olan adaylar ne yapsın.6 ay oldu bir tane kurum sınavına giremedım kpss ile sgk mulakatı dışında.Bi çok işe yarar puanım 84-86 dolayında diye sevinmiştim ilk açıklandığında ama anladık 90 altına ekmek yok.
-
@black aynen öyle beklemek çok zor ya
-
@heredotolga 86.303 son adayın puanı hocam.Listede olmalısınız.
-
@gundalko gördüm şimdi saolun hocam teşekkür ederim
-
son aday 1092. kişi arkadaşlar
-
Açıklanmayan kurum sınavları,uzun süren güvenlik soruşturmaları,aynı döneme denk gelen ilanlar yüksek kapanmasına sebebiyet veriyor.A grubu alımları bir sisteme oturmazsa mağduriyetimiz giderek artacak.Özellikle geç açıklanan mülakatlarla ilgili tepki verilmeli.
-
Ya harbiden bu bakanlıkların ilanını bi sıraya koyan niye yok ortak bi sekreterlik olsa sadece bunla ilgilenen en azndn mağdur olmayız herkes herşeye basvuruyo ondan snra kurumlarda açık oluyo süreç bi türlü tam oturtulamadi yazık emeğimize herşeyi biz mi soylicez accik düşünün ya
-
emin olun kurum sınavı görmekte zor. 90 alan adamın üzerindeki sorumluluk çok fazla. Odaklanamıyorum,yatmaktan sıkıldım deme şansları yok. Onlarıda anlamak gerekiyor.