Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Gençlik denetmen ilk 300 de 87.5 ta kapattı 808.adaya kadar düştü
Kyk nasıl olacak bakalım sürpriz şekilde yüksek kapatmaz inş 85 lere kadar düşer
-
1100-1200. adayların dahi şansı olduğunu düşünüyorum. 85,5-86 arası kalır gibi duruyor.
-
Benim dusunceme gore is mufettisligine basvuranlar kyk da basvurdu. İs mufettisligi 80 kisi ve 87.5 civari bir puanla kapatmisti yanlis hatirlamiyorsam. Hazir gelmisken buna da girelim diyen fazladir gibi geliyor bana. Spor mufettisligi, kyk ve denetcilikten daha dusuk kapatacak bence bddk ile cakismasindan dolayi.
-
@mostramozic is teftis 88,6 ile kapattı hocam.
-
Acaba ben mi karamsarım ? 88,45 le gelmeyebilir diyorum
-
@iibfli_keynes o kadar yüksek kapatmasını imkansız görüyorum hocam.
-
@iibfli_keynes mümkün değil hocam o kadar yüksek kapatması,denetçilik p48 ile 87,5 kapattı 300 kişiydi,bu 500 kişi 85e kadar düşebilir.
-
Arkadaşlar bence bu alımı iş müfettişliği ile kıyaslamamak lazım.Bir kere iş müf. 3 farklı puan kullandı ve bu puanlardan p48 i görece daha düşük olan p9 ve p42 den başvuran birçok insan vardır.Bir diğer konu iş müfettişliğinin ertesi günü sınav olacak diye sınava daha fazla bir talep olacağı düşüncesine de katılmıyorum.İşi olmayan insanlar için bu durum hiç farketmez bence.Normalde ne kadar katılım olacaksa o kadar katılım olur yine.
-
Ben de yüksek kapatacağı kanaatindeyim. İngilizce sınavı olsa bile artık millet hiç umursamadan sınav görelim mantığıyla başvuruyor. Evet haklı puan aldıysa başvursun ama biraz realist olmakta fayda var. Adam sıfır İngilizce ile Bddk spk gibi klasik çeviri isteyen yerlere bile başvurayım iki üç ingilizce parça okurum yeter deyip başvuruyor. Başvurma arkadaş İngilizcen yoksa desen afaroz ediliyorsun forumca.. Başvurunca da büyük çoğunluğu barajı geçemiyor. Olan yine orta segment puan sahiplerine oluyor. Bakalım burası nasıl kapatacak ben de 84.8 ile bir umut bekliyorum
-
@jbsay bence özellikle bu ilan için haksızsın çünkü bu ilanda ingilizce değerlendirmeye alınmayacak tercih sebebi olacak diyor sınavı geçenlerin hepsinin ingilizcesi olması biraz utopik bir şey bddk ve spk için haklı olabilirsin ama bddk klasik çeviri yani ingilizceden ziyade kelime ezberi iyi ise bence onun da bi olabilitesi var ama kyk ya göre o konu da haklısın ...
-
ve açıkcası kurum yds şartı koymadıktan sonra o sınava girmek bizim kadar onların da hakkı o yüzden sitem etmek mantıklı değil denetmenliği kıl payı kaçırdım ki ingilizce değerlendirme de var diye kesin gelir gözü ile bakıyordum bana da önümdekiler ingilizce bilmese dahi benden daha yüksek alıp o sınava girmeyi benden daha fazla hak etmiş demek düşer ^^
-
ben bu sürece yeni giren arkadaşlara her ilana başvurmamasını tavsiye ederim bir kaç tane aynı içerikte olan sınava adapte olmak daha karlıdır örneğin bir adayın hem KiK hem gsb nin ilanlarına hemde Bddk ya veya başka sınavlara birlikte başvurması zararına olur hem içerikleri farklı hem sınav usulleri farklı. Sınav Ankarada olduğu için girmek zaten bir haftamızı alıyor bide sonucun olumsuz gelmesi insanın motivasyonunu azaltıyor birde ingilizcesi olmayan arkadaşlar ingilizce isteyen alanlara başvurmamalı bırakın ingilizcesi olan adamlar girsin önümüzden çekilsin ki diğer ingilizce istemeyen alanlarda da bize yer açılsın.
-
86.5 87.5 arası kapatacagini düşünüyorum zira p48 den 87 86 puan daki kişilerin girebileceği şimdiye kadar ki en olası sınav buydu . Daha düşük kaptmasi benim için büyük süpriz olur ,daha yüksek te kapatirsa hiç şaşırmam umarım yanilirim p48 den 85-87 arasi kişiler daha kurum sınav yüzü görmedi malesef
-
@iibfli_keynes nettin yeğenim sen yauvv:) 86.1 ile kapatır arkadaşlar gün içinde bu adam demişti dersiniz:)
-
yahu arkadaşlar e devletten girip baktığımda kyk başvurum gözükmüyor sizde de aynı sorun var mı?
acaba başvurum kabul edilmedi mi anlamadım -
@mustafa-kader Hocam birkaç arkadaştada bu durum var.Benimde aynı şekilde başvurular arasında gözükmüyor.Yarın anlayacağız durumu.
-
Bendede gözükmüyor aynı anda hepimizin başvurusu kabul edilmemiş değildir heralde o kadar tel no yazdık ararlardı diye düşünüyorum,sistemde sıkıntı var sanırım denetçilikte görünmüyordu sonra geldi.
-
87yi düşmez tahminim. Ama inşallah düşer
-
@hadinbahım şu saatten sonra buraya böyle şeyler yazmayınız zaten bugün açıklanacak kalp var bende etme gözünü seveyim
-
Yav niye açıklanmadı 🤲