Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@genclerbirlikli alımların peş peşe olması bir ihtiyacın hasıl olduğunu gösteriyor. Belki bu yüzden daha makul bir sınav olabilir diyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
@genclerbirlikli Hukukta sorular genel olarak kpss duzeyinde anladigim kadariyla.Anayasadan o donem 2010 degisiklikleri falan sorulmus bu sene de son degisiklikler gelebilir.Birde temel hak ve ozgurlukler ile osmanli-turk anayasal gelismelerinden 1 2 soru gelmis.En zorlayan kisim iktisat ve muhasebeymis.İktisatta sacma sapan sorular varmis.Muhasebede de kusuratlarla cok ugrastirmislar.Maliye hakkinda pek birsey yazilmamis.Sanirim bormaldi.
-
@luthor Zaten genelde iktisatla alakasiz sorular ve muhasebedeki islemlerle milleti ugrastirir kasinti sinavlar..
-
Sınav ayırt edici zor olursa lafımız olmaz ama umarım saçma sapan doğru cevabı yorumla değişen eksik yada birden fazla cevap olabilen bişey getirmezler önümüze
-
arkadaslar ben bi yazida ankara disi da gorev yerinin olabildigini(istanbul) okumustm ancak bir arkadasim kyk nin yok dedi.. bu konuyla ilgili bilgi verebilecek olan varmi acaba
-
@goodwill teftiş grup başkanlıkları olması lazım. Kurumu arayıp sormak lazım
-
arkadaşlar yaptığınız başvuru sistem üzerinde görünüyor mu ? SİZİN BAŞVURULARINIZ kısmında KYK müfettiş yardımcılığı görünmüyor benim şu an
-
@gencfenerli evet bende de bu şekilde
-
@gencfenerli Süresi bittiği için kapanmış olabilir.Bendede gözükmüyor.
-
Kaçla kapattığı açıklansa da ona göre bi çalışsak yav
-
@iibfli_keynes nick güzelmiş sen yine de bol bol çalış hacı
-
@iibfli_keynes ptesi günü açıklanacak
-
yarın liste açıklanıyor var mı heyecan?
-
@kazm gelmeyecek bir şey için heyecanlanamıyoruz malesef, çok yüksek kapatıyor.
-
85 leri görebilir bence bu.300 kisi 87,5 ile kapattı.
-
@luthor ama onda ingilizce değerlendirmeye alınıyor yanlış hatırlamıyorsam İngilizcesi olmadığı için başvurmayan da vardır elbet
-
@beşiktaş1903 Ben bunun pek etki edeceğini düşünmüyorum.Sonuçta ingilizceniz olmasa dahi sınava katılmaya engel bir durum yok.Bence puanı olup işsiz olanlar pas geçmemiştir.Ama bekleyip görücez belkide sizin söylediğiniz gibidir.
-
@luthor aynen yarın görücez inşallah sen haklı çıkarsın her sınava aynı kişiler girmez de 85 lere falan düşer güzel olur
-
Ben de 85'lere düşeceği kaantindeyim.Hatta 84,... diyorum İnşallah erken belli olur ve puanlar da bu seviyelere düşer.
-
@beşiktaş1903 İnşallah hocam.Gerçekten ders çalışmaya devam etmek için itici bir güce ihtiyacımız var.Bu sınavlar sayesinde diri kalıyoruz resmen.Olabildiğince çok insana umut olur inşallah.