Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@iibfli_keynes Mesai bitiminde açıklanacak
-
Puan tahminim 86,2
-
benim 82,1 gelir mi
-
@luthor Tahminim 84.1 Düşecek inşallah
-
85küsürle kapatmazsa adımı değiştiririm
-
@orhanbencegay Ferdi Tayfur yap
-
@gundalko İnşallah hocam.84 diyelim garanti olsun yine.Kusurata kalmayın
-
Uzun zamandır forumdayım. Artık üyelik vaktinin geldiğini düşündüm. @pareto_wilfredo Gelmişken çabanı ve azmini kutlayım. İyi ki varsın. @Buhara nickneymim orjinaldir. Küçüklüğümden beri oyunlarda kullanırım. Prensip meselesi
-
@orhanbencegay, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
Uzun zamandır forumdayım. Artık üyelik vaktinin geldiğini düşündüm. @pareto_wilfredo Gelmişken çabanı ve azmini kutlayım. İyi ki varsın. @Buhara nickneymim orjinaldir. Küçüklüğümden beri oyunlarda kullanırım. Prensip meselesi
-
Adaptif beklentilerle 86 ile kapatır..'Yerleşmiş aday apaçiliği' son bulursa daha da düşer
-
@iibfli_keynes, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
Yav niye açıklanmadı 🤲
Denetmenlik gibi saat 17 ye doğru açıklanır
-
@del-piero, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
Adaptif beklentilerle 86 ile kapatır..'Yerleşmiş aday apaçiliği' son bulursa daha da düşer
Böyle güzel tabir duymadım maşallah
-
Azkaldı
-
@hadinbahım Tahminim 85,19
-
Arkadaslar aciklanmis
-
86.30321 Hayırlı olsun dostlar..
-
Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı için başvurular 25 Ekim 2017 - 31 Ekim 2017 tarihleri arasında alınmıştır. Geçerli kabul edilen başvurular arasında KPSSP48 Puan türündeki başarı sıralamasına göre 86.30321 puan ve üzeri puanı olan 500 aday 03 Aralık 2017 tarihinde Ankara'da yapılacak olan yazılı sınava katılmaya hak kazanmıştır.
http://www.gsb.gov.tr/Duyurular/ HAYIRLI OLSUN
-
Başarılar şimdiden arkadaşlar.
-
Bu da olmadı bi süredir çalışıyordum 84.3e gelir belki diye ama elde var sıfır.En iyisi yatmak başka seçenek kalmadı.
-
Açıklanan sonuç yok diyor puanım yüksek ve başvurum onaylı ama göremiyorum