Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@alicnplt94 iibf saglik yönetimi
-
Bu genel ekonomi genel maliye hangi dersleri ve konuları kapsıyor bilen yardımcı olabilecek var mı ?
-
@coopdefood Bence tüm iktisat ve maliye konuları hocam.Bu kurumun soruları çok ayrıntı oluyormuş.Sağlam tekrar yapmak lazım.
-
@luthor elinizde örnek soru var mı ne tarz sorular çıkıyor bilmemiz açısından ?
-
@banshe fakülte ile ilgili sıkıntı yoktur da bölüm biraz sıkıntılı gelmiştir bence hocam.
-
@kazm Yok hocam aradım ama bulamadım.Ben daha önce memurlarda bir önceki alımın yorumlarını okudum.Sınav baya değişikmiş.İktisat ve muhasebe genel olarak zormuş.Muhasebede küsüratlar çok fazlaymış.O yorumlarda çok ayrıntı olduğundan falan bahsedilmiş.Zaten 35 kişilik alımda yanlış hatırlamıyorsam 30 kişi falan mülakata kalmış.Onunda yarısı kazanmış.İnşallah bize daha normal sorular denk gelir.
-
@luthor teşekkür ederim biraz zorlayıcı olacak bizim için ama keşke paçayı sıvamadan kuyunun derinliği hakkında bilgimiz olsaydı belki başka bir arkadaş yardımcı olabilir, takipteyiz
-
@kazm Zaten 10 gün kalmış hocam.Tekrar yapıp önümüze bakıcaz.
-
@luthor eyvallah kardeşim çok sağol
-
@luthor genel ekonomi makro ve mikro iktisat bi ilanda da rast geldim parantezde de yazmislar ...
-
@alicnplt94 cogu ibf derslerini aliyoruz hocam bazi kurumlar sorun yapmıyor bazilari bölümün icerigini bilmeden isimden dolayi sacmaliyor
-
@brzezinski O zaman ağırlığı mikro makroya vermek lazım.
-
mülakata her testten yarısını totelde 65 puan alan herkez girecek anladığım mülakata kalacak kışı sayısı belli değil ürkütücü gevura sorar gibi soracaklar anlaşılan
-
Boşuna sayı vermeyelim nasıl olsa o kadar kişi kazanamayacak diyor adamlar net
-
arkadaşlar bilanço analizinden anlamamız gereken mali tablolar analizi midir?
-
@mustafa-kader evet hocam
-
İşletme iktisadı için nerden çalışabilirim arkadaşlar?
-
@donniebrasco internette notu var onu indirebilirsin.
-
Kyk sınavında maliyede hangi konular var? Vergi hukuku var mı arkadaşlar biliyormusunuz?
-
Sınav zor olacak gazi üniversitesi haZırlıyor soruları.Sorularına bakıldığında işletme ekonomisi,dörtlü iktisat fevri sorular sorulmuş. Zaten 20 sorudan 18in altına düşen elenir. Yedirmezler burayı bize.