Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Havada kalan konu listesi, işletme iktisadı mulaklığı? ,belirtilmeyen kişi sayısı, 120 soru 120 dakika kodlaması var alanı var bir de kafa tam alana dalmışken İngilizcesi var, dahil edilmeyecek ama dikkate alınacağı ilerde düşünülecek adaya ne seçeceğini şaşırtan bir dil sınavı, sonuç olarak bildiğimizi yine biliyoruz bilmediğimizi yine bilmiyoruz girip göreceğiz Allah ın izniyle korkacak bir şey Yok bu puanlılar olarak neleri gördük bu da gelir geçer.
-
@yldzkrc aynen hocam zaten az kaldı hep birlikte göreceğiz
-
@beşiktaş1903 https://yadi.sk/d/KcTDNGIqCKf8y bu notlar güzel gibi guy sınavında yeterli geldi
-
@yldzkrc o zaman diğer kurumlar neden ayrıca belirtiyor diye bir soru doğuyor ama en iyisi sorguyu bırakıp çalışayım teşekkür ederim
-
@paretooptimal teşekkürler
-
idari kaza nedir arkadaşlar iyuk mu kastediliyor? ceza da mesela cmk yazmamış ama idare hukukunda iyuk var mı ?
-
@kazm idari kazadan kastı anladığım kadarıyla idari yargı. Google da arayınca eski bi baro dergisinde geçiyor sadece orda da idari yargi anlamında.
-
Arkadaşlar sizce sınav yerinde emanet olur mu?
-
@genclerbirlikli bende idari yargı anlıyorum ama bunun kapsamı ne ayrıca şöyle düşündüm ıyuk olsaydı adamlar açık açık idari yargılama usul hukuku diye yazarlardı?
-
@luthor kantinciler fırsatı kaçırmaz. Rekabette vardı(dtcf), burda da olur
-
@kazm valla ben çoğu kuruma anlam veremiyorum o yüzden bakmakta fayda var
-
@genclerbirlikli Sağol hocam.
-
Bana iyuk değil de idari teşkilatmış gibi geldi nedense
-
Tak idare hukuku tekrarı bitmsiken idari kaza ya dikkat etmemiştir yargı dememiş hayda şimdi ona dönüncez yine uyaran arkadaşlar saolun
-
@heredotolga bu arada telefonum bozulmuş ne yazdığım anlaşılmiyor affola
-
@genclerbirlikli @kazm idari kazayı idarenin sorumluluğu olarak düşündüm ben arkadaşlar okuldan kalma bilgilerimle ama yargı olduğuna emin misiniz
-
http://www.ankarabarosu.org.tr/siteler/ankarabarosu/tekmakale/1970-6/2.pdf
Şuna bir bakın arkadaşlar.İdari kaza diye yargıdan bahsetmiş.
-
Sınav giriş belgesi çıktısı renkli mi olacak ?
-
@iibfli_keynes Evet.
-
@iibfli_keynes bende bunu sormak için açmıştım. Öyle söylenti dönmüş ama net bilgim yok ben renksiz aldım çıktıyı