Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@fiscaldrag bu konuda hiçbir uyarı vs görmedim ne saçma bir şey yav ÖSYM bile kabul ediyor renksizi şaka gibiler
-
@iibfli_keynes İlanda yazıyordu sanırım, maalesef bazı gereksiz prosedürler mevcut.
-
Yazılı sınava girecek adaylar; 20.11.2017 tarihinden itibaren Bakanlık ve Kurumun söz konusu internet adreslerinden kendileri için düzenlenmiş olan ve kimlik bilgileri, sınav yeri ile sınav saatinin ve sınav kurallarının yer alacağı fotoğraflı Adaylık Belgelerinin renkli bir çıktısını alacaklar ve sınav günü T.C. Kimlik numaralı nüfus belgesi ya da sürücü belgesi veya pasaport ile birlikte yanlarında bulunduracaklardır.
Evet renkli çıktı istiyormuş
-
@luthor idari kaza diye okuyunca aklıma direkt idarenin kusurlu kusursuz sorumluluğu geldi, kendi kendime hatta ne diye bunu belirtme gereği duymuş 2 sayfalık not diye düşündüm. Ama attığınız linke de bakınca Yargı kastedilmiş aslında düşününce de idarenin sorumluluğu da idari Yargıda çözümleneceğinden ortak nokta yargıya çıkıyor. Daha neler öğreneceğiz bakalım bu kurumlardan teşekkürler.
-
Sınav giriş belgesinin açıklamalar kısmında renkli yazmıyor o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum
-
@pawnex ilanda yazıyor
-
@yldzkrc, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
Havada kalan konu listesi, işletme iktisadı mulaklığı? ,belirtilmeyen kişi sayısı, 120 soru 120 dakika kodlaması var alanı var bir de kafa tam alana dalmışken İngilizcesi var, dahil edilmeyecek ama dikkate alınacağı ilerde düşünülecek adaya ne seçeceğini şaşırtan bir dil sınavı, sonuç olarak bildiğimizi yine biliyoruz bilmediğimizi yine bilmiyoruz girip göreceğiz Allah ın izniyle korkacak bir şey Yok bu puanlılar olarak neleri gördük bu da gelir geçer.
Her seferinde yuksek puaninizin oldugunu vurgulamasaniz ve atandiginiz halde hala sinavlara girmekten vazgecseniz cok iyi olacak.
-
En sıkıntılı ders hangisi sınavda acaba
-
@firito Bir önceki alımda iktisat ve muhasebeden çok yakınmış adaylar.Hukuk,maliye normalmiş.
-
@luthor saolun hocam
-
@reckless :S ben puanımı falan vurgulamadım inşallah halledebiliriz diye bir moral kendimce yazdım.. atandığı halde daha iyi yerleri deneyen ilk kişi de değilim son da olmayacağımdır zannımca, ikili bir tartışama yaratmak istemedim iyi forumlar..
-
@yldzkrc neleri gördünüz mesela ? tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
-
@yldzkrc, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
@reckless :S ben puanımı falan vurgulamadım inşallah halledebiliriz diye bir moral kendimce yazdım.. atandığı halde daha iyi yerleri deneyen ilk kişi de değilim son da olmayacağımdır zannımca, ikili bir tartışama yaratmak istemedim iyi forumlar..
-1
Hep bi doyumsuzluk, hep bi şükürsüzlük, hep daha fazlasi .... Bu kadar insan işsizken sizin ve sizin gibilerin yaptığı..... -
Arkadaşlar sınav cüzdan, kart, para vs. ile girebiliyor muyuz bilgisi olan var mı?
-
@reckless ben de atandım ama ben de atandığim yerden daha iyi koşullara sahip olan tüm kurumlara başvuruyorum basvuracagim da. Atanana kadar önceliğim is sahibi olmaktı şimdi ise daha iyi bir kuruma geçmek. Bunun için de kpss puanım var ve sadece 2 yıl gibi kısıtlı bi zamanım var. Bu hak bana verilmis, ben mezun olduğumdan beri iyi bir işim olsun diye çalışıp puanımi almışım, şimdi forum sitesindeki birinin demesiyle vazgecelim sınavlara girmekten öyle mi kimse kimsenin ne kadar emek verip ne fedakarlıklarda bulunduğunu bilmeden ahkam kesip eleştiride bulunmasin. Bu forum bunun için yok, sınavlarda bilgi paylaşımı için var. Herkes kendinden sorumlu bırakın sınava kimin girdiğini de kendinizle yarışın.
-
@robinson1 Al işte bir tane daha. . .
-
Ben şunu anlarim ve hak da veririm.Guy olursun ya da baska bi kurumda tasra uzamani olursun , daha iyi kosullarda calismak icin ust kurullari ya da bakanliklari zorlayabilirsin.Puanin varsa bu en dogal hakkindir.Cunku hepimiz farkindayiz tasra uzamanliklarinda yasanan zorluklarin.Fakat sunu anlayamiyorum.Bi insan merkezde uzman olur da niye baska bi merkez uzamanliga gecmek ister? Daha dogrusu neden tatmin olmaz, doymaz?Bunca issiz varken neden bu kadar duyarsizca ve bilincsizce davranir?Bi de merak ettigim nokta su? Nerde sonlancak bu doyumsuzluk? Bakanliktan sonra sayistay, o da yetmedi, kaymakamlik hakimlik...ee sonra? Insan biraz yetinmeyi bilmeli ve vicdanli olmali.
Neyse konu disina cikmak istemezdim ama icime dert olan bi konuydu.Herkese sinavda basarilar diliyorum. -
@reckless her sayfadan bir kişi illaki çıkacak sınav konusu mülakat dışı bişey konuşup başkalarına bulaşacak.. sınava kalmış 2 gün hala atandın sınava girme puan konuşma bilmem ne.. kurum kararını vermiş çağıracağı listeyi belirlemiş yazılı geçilecek de mülakata kalacağız da...çalışıyor olmamıza rağmen tercih ederlerse ederler yoksa zaten etmezler. Gerçekten yeter yani bi artık bırakın saldırgan tutumları da insanlar özgürce sınav mülakat konuşsunlar fikir beyan etsinler.
-
@robinson1 Sen kisa vadeli bireysel cikarlari icin kamu kurumlarini basamak olarak kullanan ve bu suretle de insanlari magdur eden bir kisisin. Senden devlete, millete sadakat beklemiyorum ve boyle davranip insanlari magdur eden bir kisinin devletimden ekmek yemesini de istemiyorum. Senin iyi kurumlar dedigin yerler bilim ile ugrasan insanlari ariyor, makam pesinde kosan ufakliklari aramiyor Son olarakta, iyi dedigin kurumlari bilimle ugrasan kisilerin kazanma olasiligi daha yuksek, kendini maddiyatla temellendiren, varligini maddiyatla anlamlandiran ufak insanlarin kazanma olasiligi daha dusuk olur
-
@robinson1 Yani iyi dedigin yerleri benim gibiler kazanir, benim gibilerde ise girdikten sonra etrafinda senin gibileri gorurse napar biliyon mu? Devlet sahipsiz degil, sen atini kosturmaya, referans pesinde kosturmaya devam et. Iyi dedigin kurumlarda benim gibisine denk gelme, hayattan bezdiririm, meslek soguturum seni