Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@pow3rtech sayın bilimle ugrasan ve özgüven patlamasi yaşayan hanfendi veya beyefendi öncelikle bu sınav maratonunda yüzümü güldürdügunuz için teşekkürler çünkü hayal gücünde sınır tanimiyosunuz birinin foruma tek bi yorumundan bu kadar kişisel çıkarım nasil yaptiniz Referans peşinde kosturmamdan dem vurup kendiniz için ancak 'ben' girerim kadar güveniyor olmanız cok ironik söylediğiniz şeylere cevap verecek veya açıklama yapacak kadar bi kıymet görmüyorum sadece nacizane iki tavsiye verebilirim. Birincisi sanal ortam da olsa karşınızdakine karşı üslup ve sayginizi bozmayiniz ikincisi ise yineliyorum siz boşverin kim nerden ekmek yiyo basamak yapıyo kendi kitabiniza defterinize bakın da size de nasip olsun devletten para yemek
-
@robinson1 Haklari daha iyi olan her kuruma basvuruyorum demek, kendimi maddiyatla anlamlandiriyorum, benim icin maddiyat onemli demektir. Kurdugun cumle cok acik bir kanit.
Calismayi istemedigin bir kuruma girip sonrad haklari daha iyi olan bir kuruma gecmeye calismak, kisa vadeli bireysel cikarlarin icin kamu kurumlarini basamak olarak kullanmak, oraya girmek isteyen diger kisileri magdur etmek demektir. Kendi cikarlarini , devletinin diger fertlerinin cikarlarindan, kendi calisip ekmegini yedigi kurumun cikarlarindan daha one koymak demektir. Devlet seni egitecek, sonra sen gideceksin, baska birini allip onuda egitecek, devlet bu zarara katlanmalidir cunku sen bu hakka sahipsin oyle degil mi? -
Ne gereksiz muhabbet ya.Kim nereye isterse girer arkadaş.Kurumlar hiçbir kısıt koymazken bize ne oluyorda insanları yargılıyoruz.
-
@luthor Yok orasi oyle de, adamdaki tavra bak. Bu ne laubalilik. Bu kadari fazla. Istedigin meslektir, yapabilecegin bir seydir gider girersin. Acilan haklari daha iyi "her" kuruma basvururum ne demek. Neyse celallendim kusura bakmayin arkadaslar.
-
@pow3rtech sizin koşul diyince aklınıza sadece maddiyat geliyorsa kimin önceliğinin maddiyat olduğunu yeniden düşünun derim:) ikincisi çalışmak istemediğim bir kurumda değilim ama ömür boyu aynı kurumda kalmak gibi bir mecburiyetim yok:) duyarlıliginiz takdire şayan fakat iktisatin da temel kuralı homoeconomicus değil mi rasyonel düşünmek durumundayiz:) Sizin gibi ayni sinavlara girip aynı yollardan geçmiş insanlara öfkelenrrek çözülebilecek bi durum değil malesef ki atama sistemi iibfde bu şekilde biz de sistem ne gerektiriyosa alin terimizle ideallerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Size de sınavda başarılar umarım bu öfkeniz sınavda olumlu yönde bi itici güç olur:)
-
Bir suredir uzaktim forumdan, kafami dinlemek istedim.Suan tamamen uzaklasmaya karar verdim.Icimi dökup gidiyorum ve bidaha yazmiyorum.Bana iyi gelmiyo okuduklarim.Gorduklerim.
Arkadasim ölüyorum.Masa basinda aglayarak ölünür mu? Ben ölüyorum.Aileme mahcubum.Yataktan cikmak istemiyorum sabahlari.Kimseyi gormek, kimseyle konusmak istemiyorum.Babamdan para almaya utaniyorum.Bunu hissedip masama birakiyo ben gormeden.Insaf be insaf sen hala gelmis puanim var hepsine basvurcam, kurumda kalmaya mecbur degilim diyosun.Senin burun kivirdigin tasra uzmanligindan elendgim icin gunlerce araliksiz agladim ben.Birak tasrayi, B grubu, sozlesmeli ne varsa raziyim.Yeter ki 3 kurus maasim olsun.Yemin ediyorum ise bi girsem kotu de olsa o kurumda kalmaya raziyim.Kusuratlarla sinavlari mulakatlari kaciran insanlar var.Sayisiz mulakattan elenenler var.Simdi kimse bana "ama puanim vaaar, ama hakkiimm" demesin ukalaca, dalga gecer gibi.Cevapim cok sert olur.Puanin olcagina biraz vicdanin olsun da baskalarini da dusun hep ben hep ben deme .Ben boyle yetinmeye raziyken doymak bilmeyen insanlarin kazandigini gordukce cildiriyorum.Bi asamadan sonrasi kul hakkina girer arkadasim yapma.1 ay-1 yıl onceki acizligini unutup da simdi puanlarim var ona da basvurcam buna da basvurcam hepsi benim olcak deme.Sizin gibiler yuzunden birsuru magdur insan var evlerinde ailelerine mahcubiyetinden dolayi odasindan cikamayan.Dua ediyorum kurumlar insallah issiz olanlara öncelik verir mulakatlarda.Cunku bittik artik bittik. Biraz insanlik.Biraz duyarlilik.Biraz vicdan.Doyun artik.Doyun.
Mesgul ettim sayfayi, kusura bakmayin.
Herkes Allah'a emanet olsun.
Kimseyi hedef alip yazmadim.Kimse de cevap yazmasin.Doldum tastim artik. -
Arkadaşlar bu yazdığımla kimseyi hedef almıyorum.Ancak yok atanamadım parasızım vs serzenişlerle kimseyi yargılama hakkınız yok.Kimse kimsenin hikayesini bilmiyor.Hepimiz aynı durumdayız.Arkadaşlarımla buluşmaya utanır hale geldim ama kimseyi niye başvuruyorsun sen atanmadın mı tarzı yargılamıyorum.Bu iş sabır işi.Kamu gibi bir hedef belirlediysek bu süreçlere katlanmak zorundayız.Birde bazı arkadaşlar yazmış amacınız maddiyat mı falan diye.Tabiki ôncelikli amacımız maddiyat.İnsan kendine bile yetemezken devletine milletine nasıl faydalı olacak.Şahsen parasızım,26 yaşındayım ailemle yaşıyorum,4 yılı aşkın bir ilişkim var ama somut bir adım atamıyorum ama kimseyide gelip burda yargılamıyorum veya yönlendirmeye çalışmıyorum.Bu iş çalışma ve nasip işi.Kimse nasibinden fazlasını alamayacak emin olun.
-
@luthor 30-32 yaşında hala evde olup 8 yıllık ilişkisi olanlar ne yapsın genç ? kpss den almış 94-95 ?
-
sizin gibi kurum beğenmeyip sağa sola geçen yazılı sınava hak kazanıp gitmeyen adamlar yüzünden bu durumdayız. mülakata gidiyorum 1 tane işsiz adam yok lanet olsun. ama asıl suç yukarıda yazıldığı gibi kurumda da diyemiyorum adam referanslı gelmiş almayıp napacak garip memur işinden mi atılsın!!!
-
bak bir daha yazıyorum bu kısım deli ediyor beni kurum mülakatına gidiyorum rastgele insanlarla sohbet oluyor orada yemin ederim çıkıp da bir tanesi ben işsizim bir yerde çalışmıyorum demiyor. inanın ben bu yaşta işsizim demeye utanıyorum orada 23-24 yaşında çoçukların içinde. şimdi diyeceksınız bu yaşa kadar ne yaptın diye son 3 yıl kpss hazırlandım öncesi çok özel olur geçiniz onu.
-
@kazm Beklesin kardeşim yapacak birşey yok.Bu sorunun çözüm yeri burası değil.İnşallah tez zamanda atanırsınız.
-
Ben şunu anlamadım arkadaş dememişki ben müfettişken başka müfettişliklere başvurayım guyu kazanmış ve özlük hakları kariyer imkanı daha iyi olan bir mesleğe geçeyim diyor.Kızacağınız insanlar sınava başvurup gitmemezlik yapanlar aynı kariyer imkanına sahip mesleki sınavlara başvuranlarve ya ne bileyim mülakatla alınan yerlere başvurup mülakata bile gitmeyenler bunlar olmalı bence etik olmayan şeyler bunlardır.
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesini e devletten alamıyorum. Gsb uygulamalardan kaldırmışlar, başka nereden alabilirim ?
-
@leviathan hocam spor genel müdürlüğü veya denetmenlik ilanından birine tıkla, karşına açılcak sayfada KYK müfettişlik başvurusu diye bir bağlantı bulacaksın.
-
@aşırıyakışıklı hocam işte bakış İşte fark.. tebrikler sonunda en basit şeyi farkeden birisi..aslında ne kolay değil mi anlaşılması ama hep dendiği gibi iibf li düşmanı yine iibf li.. gücü gücü yetene derler ya o misal İşte, bir Merkezden birine yada bir müfettişlikten diğerine diyeni kimse bilmez ses edemez üstad üstad diye peşinde gezinir ama Guy oldum müfettiş olsam daha da iyi olur diyene böyle çullanılır linç edilir..sapkın mıyız biz Guy olmuşken Guy sınavına yada istediği şehir olmuşken Başka şehir mesleğine başvuralım.
-
@donniebrasco teşekkür ederim hocam çok yardımı dokundu
-
Sınav 150 dakka arkadaşlar.mülakata kalacak kişi sayısı için kotada koymamışlar güzel olmuş millet birbiriyle ve zamanla yarışmayacak bilgisini gösterip gidecek sınav kolay olursa fazla kişi mülakata kalabilir o da nasip artık sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim
-
@bcd hocam 150 dk olduğu yaziyormuydu
-
@hadinbahım sınav giris belgesinde yazıyor.
-
İş müfettişliğine girenler dezavantajlı.. Çünkü çok yordu 7.30da otelden çıktım, 16.30da girdim, Yorucuydu.. İnşallah saçma soru olmaz