Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@orhanbencegay hocam çıkmış sorulara ulaşabildiniz mi öyle bir şansımız varsa paylaşabilir misiniz acaba rica etsem?
-
@kazm çıkmış sorulara değilde, ankarada oldugum icin gazinin sorularına göz gezdirdim.İşletme ekonomisi ve dörtlü iktisat hocalarının sorularına bakma fırsatım oldu.
-
Ayni şekilde gsb denetçilik sorularınıda gazi hazırlar. Orası zaten Allaha emanet. İlk 60 için tahmini 90la kapatır.
-
@orhanbencegay genel ekonomiden kasıt sadece makro mikro değil mi? dörtlü filan dahil mi buna ? :s
-
@kazm bana göre dörtlüyüde içine alır. Tr ekonomisi, ua iktisat,büyüme kalkınma genel ekonomiye soktum ben kafamda
-
Arkadaşlar ticaret hukuku deyince şirketler ve kıymetli evrakta dahil oluyor mu. Bazı sınavlarda ayrıca belirtiliyor bunlar o yüzden kafam karıştı
-
Bence genel ekonomi mikro ve makrodur. Son 4lü dahil olmaz.
-
@orhanbencegay ben dahil şu sınav zor olacakmış algisidan kurtulalim arkadaş lar kolay olsa bile biz kendimizi zor olarak şartlardigimzdan psikolojik olarak olumsuz bir duruma sokuyorz kendimizi bildiğimiz yerden sorarlarsa ne ala güzelce tekrarlarimzi yapıp gireceğiz sınava 10 günde dünyayı yeniden keşfetme imkanımız yok ayrıca her testten 13 doğru yapan mülakata kalıyor . Su olumzuz havayı atalım üstümzden herkeze bol şans sınavda; )
-
@heredotolga çok iyi gidiyordun ancak şu "herkeze" kelimesindeki "z" harfin yok mu beni benden aldı. Her türlü yazım hatasına göz yumarım hatta bende isteyerek yada istemeden hatalı yazarım ama şu kelime beni inanılmaz rahatsız eder. Küçük bir şeyden bir sürü şey yazdım affola ama rahatsızlığımı dile getirmeden edemem. Bunu nerede görsem tepki gösteririm.
-
@kazm hocam allah iyiliğin versin bende ne diyor diyorum eyvallah dikkat ederim birdaha; )
-
@heredotolga saygılar efem
-
Genel ekonomiden kasit makro mikro , para banka yi da makro icinde alirsak bi de o var .. Digerleri dahil değil .. Gsb denetcilikte uit vardi bunlara ek..
-
Sorular zor olsun da sacma olmasin yildirim bayezit hazirlayacagina ya ankara ya gazi en ideal
-
@orhanbencegay Nasıl 20 de 18 altı yapan eleniyor veya 90 ile kapatıyor anlamadım hocam.Mülkata barajı veçen herkesi çağırıyorlar.Barajda her ders için min 50 genel ortalama 65.Ben mi yanlış biliyorum?
-
@orhanbencegay 90 ı gsb için demişsiniz gerçi o olabilir.Ama kyk da belli aday sınırlaması yok.
-
Arkadaşlar bu işletme iktisadina nereden bakıyorsunuz
-
@beşiktaş1903 işletme iktisadi bakamiyorum şahsen ama çalışmalar ne durumda arkadaşlar sınav geldi sayılır
-
işletme iktisadının payı 20 soruda ne olur acaba fikri olan var mı
-
Emanet bırakılacak yer olur mu acaba ?
-
@paretooptimal tabi dahil belirtmese de,dahil olmaSa sadece ticari işletme hukuku diye belirtirdi.