Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@pow3rtech alan sorularında kaç doğrunuz var Hocam
-
-
arkadaşlar sınava girmeyenler için soruları bir şekilde paylaşma imkanınız olur mu?
-
@murky Hocam soru seklinde aciklanmamis bizim optiklerimiz + cevap anahtari seklindeydi
-
@sirius telefondanda google dan girdim hocam e devlet ten yönlendiriyor
-
Acaba her soru 5 puan mı yoksa genelin yaptığına göre değişecek mi hesaplama nasıl olcak her soru 5 puansa bence 400 kişi kalmıştır mülakata
-
@coopdefood hocam puanlık bir durum var mı ki ? sadece mülakat puanına göre alım olacak diye biliyorum.
-
anladım hocam teşekkür ederim yanıtınız için. sorular genel olarak nasıldı acaba? ben bu sınava başvurmadım lakin sgm ile denetçiliğe katılacağım ön bilgi almak amacıyla yanıt verirseniz çok sevinirim.
-
@baumol 86
-
@murky aa pardon kitapciklarda varmis hizli kontrol edicem diye gozumden kacmis. Ama uzerinde yasal uyarilar var hocam paylasan olacagini sanmiyorum
-
@murky ben kitapçığıda görütüledim ancak paylaşım yasak yazıyor hocam . o yüzden kusura bakmayın.
-
Hukuk 10y
Maliye 2y
İktisat 5y
Muhasebe 1y82 alan 9 ing doğrusu var
-
@murky Hocam basitce soyle aciklayayim kolay olan hic dusunmeden cevap verilecek sorular vardi. Bunun yaninda zor demiyorum ilginc denebilecek sorular vardi bence. Kpss den 85 ustu alan arkadaslarin bir aksilik olmadiysa rahatlikla gecebilecegi bir sinavdi.
-
@e-m-z tekrar teşekkür ederim yanıtlar için. umarım mülakata kalırsınız, selametle.
-
@murky kolay görünümlü çeldirici . ben doğru yaptığım birkaç soru gitmiş. bildiğimiz konular fakar hukukta somut örnekler üzerinden sormuş genellikle o kafa karıştırdı. iktisat kolay görünümlü bilgi muhasebe ve maliyede aynı şekilde
-
@paretooptimal hocam 65 ortalama ve 50 puan hesaplaması nasıl olcak yani her testten yarıdan fazlası 50 den fazla olarak mı hesaplancak yoksa soruların puanları farklı mı olcak
-
75 dogru 5 ingilizce
Hukuk 29 dogru
Maliye 16
Iktisat16
Muhasebe 14Mulakata kalir miyim
-
@coopdefood yok hocam yirmişer sorudan en az 10 yapan barajı geçiyor ingilizce hariç diğerlerinden toplam 65 doğrun oldu mu mülakattasın
-
@paretooptimal pardon hocam 65 değil yanlış oldu
-
@paretooptimal o zaman hocam sınava gelmeyenler hariç herkes mulakata kalcak gibi oradada farklı şeyler dönebilir..