Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@luthor doğru hocam getirilebilirdi yanlış yazmışım
-
Rehin cirosu sorusuna ne dediniz arkadaşlar ?
-
Sıralama nasıldı ben 1-2-4-3 yaltim
-
@hadinbahım aynen öyle olucak
-
Hizmet edimi AŞ ye getirilmez dedim ben, şahıs şirketlerine getirilebiliyor sermayeye getirilemiyor diye hatırladım yanlış mıymış
-
Monopolün piyasadan etkilenmemesi yaptım. Çok düşündüm bu soruda
-
@kizilderili getirilebilir diye soruyordu sanki
-
@kizilderili ıpoteklı tasınmaz gıbı bı sık vardı cevap oydu
-
@kizilderili soru getirilebilir diyor hocam fikri mülkiyet hakkı olacakmış bende taşınmaz olanı yapmıştım
-
Barro muydu neydi onu yaptim
-
Donemsellik- sosyal sorumluluk
-
@heredotolga cevabın dogru hocam
-
@hadinbahım O soru tam olarak neydi hocam.Ben monopolle alakalı bir soruyu talep eğrisinin negatif eğimli olması yaptım.Aynı soru mu?
-
@luthor evet onu diyor arkadaş ben de negatif eğimli talep dedim
-
Hukuk devleti özellikleri vardı din ve devlet işleri yaptım
-
@hadinbahım monopol sorusunun Mr ile p nin neden aynı olmadigini soruyordu soruda yanlış hatırlamıyorsam talep eğrisi ne hafif eğimli olduğu için Mr p den daha küçük oluyor die biliyorum bu sebebe negatif eğimli olmasi sikkini işaret ledim
-
@heredotolga Evet bu soru negatif egimli talep olacaktı
-
@genclerbirlikli hacı özel hukuku geçersek hepsini geçeriz. Özel hukukları hatırlamıyor musun
-
@heredotolga bende ilk başta onu isaretledim ama aslı sebep o değil gibi. Monopol gücünü göstermesi lazım diye düşündüm. Ve piyasadan etkilenmemesi yaptim
-
@baumol rehin cirosu vardı bi de onu hatırladım aş sorusu 2 tane, boşluk sorusu vardı bi de. Kamuda da laiklik ilk kez 61 anayasasında geçmiştir vardı o aklıma geldi simdi