Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Zannediyorum barajı geçen herkes mülakata çağrılacak , aksi durumda kaç katı çağıralacağı belli olmadığından kaç doğruyla kapatır gibi bir sual de beyhude olur diye düşünüyorum.
-
@isimsiz Aynen öyle bişey sürer. zaten sorular açıklanınca kişi sınırı olmadığı için sonucu anlar herkes diye düşünüyorum
-
Kişi sınırı olmadığını nereden anladınız dostlar, ben onu anlayamadım? İlana baktım ama sözlü sınava girecek olanların listesinin bakanlıkça ilan edileceği söyleniyor, bu yüzden yönetmelikte hüküm aradım ama orada da kontenjan ile ilgili bir hüküm yok.. Geçmiş uygulamalar bu şekilde mi olmuş? Yoksa biz bu şekilde işimize geldiği için mi böyle bir yorum/çıkarım yapıyoruz?
-
@satrab kişisel bir tahmin hocam benimki , çan eğrisi olmasını yeğlerim sonuçta mülakat her zaman muallak durumlara gebedir , yani ucundan kıyısından mülakata kalıp derece yapmış birinin yerine alınanlar olsun istemem.
-
yarın soru kitapçıkları açıklansın orada bir bilgilendirme olmaz ise ben arayıp kurumu soracağım bu durumu
-
İlanda barajı geçenlerin sözlü sınava katılacağı yazıyo yani herhangi bir kota belirlememişler. Bundan sonra da belirleyemezler çünkü bizim ilana dayanarak dava , itiraz vs. hakkımız olacak. Haksız mıyım?
-
@alexdesouza o zaman 65 alan adamla 95 alan adam arasında fark olmayacak mı ? kurum sınavı yapmanın mantığı nerede? kpss sıralaması yap ona göre mülakata çağır sgk gıbı o zaman çünkü bu sınavda 65 in altında kalacak çok az kişi olacaktır. kısacası 95 alan adamla 65 alan adam aynı mülakata girmesin.
-
Bence şuan mülakat aşamasını tartışmak için çok erken.Tamam sınav genel anlamda çok zorlamadı ama her bölümün 20 soru olması ve buna rağmen yanlışın doğruyu götürmesi,iktisat ve özel hukukta alışılmışın dışında soruların olması gibi etkenlerden dolayı mülakat listesi beklendiği kadar kabarık olmayacak diye düşünüyorum.Şahsen ben özel hukuk ve iktisattan dolayı çok tedirginim.
-
@luthor yanlışın doğruyu götürmesi ? :s
-
@kazm Yanlış doğruyu götürüyor sanırım.Sınavda gözetmen de belirtti.Ayrıca kitapçıkta da buna benzer bir ifade vardı.Ama pek ayrıntı verilmemiş.Hatta kitapçıkta yanlışlar doğrulardan düşülecektir o yüzden size en doğru geleni işaretleyin tarzı bir ifade vardı.
-
yanlış doğruyu goturmuyo demıstı gozetmen?
-
@luthor Kardeşim kafa karışıklığı yaratmamak adına düzeltme yapma gereği duydum. Yanlışlar doğruyu götürmüyor. Kitapçığın ilgili maddelerinde açık bir şekilde yazılmıştı. Heyecandan yanlış okumuşsun sanırım. 'Yanlış doğruyu götürmediğinden size en yakın gelen şıkkı işaretlemeniz yararınıza olacaktır' minvalinde bir madde idi.
-
@luthor götürmüyordu hocam. zaten bahsettiğiniz ifade, götürmediğinde yazılıyor.
-
@luthor kardeşim benim bildiğim yanlış doğruyu götürmüyor o yüzden dolayı size en yakın olanı işaretleyin boş bırakmayın yazıyordu üzüldüm şimdi senin için inşallah cok boşun yoktur.
-
@erdemsrc Emin misiniz ben anfi 2 de girdim çok muallak bir durum vardı.Yanlışlar doğrulardan düşülecek falan dedi adam.
-
@coopdefood Vay arkadaş ya.Boşu boşuna 7,8 boş bıraktım.
-
@joeblack16 Öyle oldu sanırım.Tecrübesizlik işte.
-
@kazm Aynen hocam 95 alırsan sen girmezsin mülakata olur biter çünkü sen Sayıştay veya üst kurulları hakediyorsun
-
@luthor hayıra yoralım kardeşim hiç sıkma canını bu hayatta herşeyin bir sebebi var unutmamak gerekiyor bekle bakalım inşallah o boşlara gerek kalmaz.
-
@luthor gözetmen öyle dedim boş bırakmayın yani diye de ekledi