Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@snc61 hocam o soruda kamu harcamaları borçlanma ile karşılanırsa ekonomiye etkisinin olduğu çıkıyordu. Ben de borçlanmayı ilk kez olağan gelir olarak kabul eden Abba Lerner yaptım. Yani soruda borçlanmanın ekonomiye etkisinin olmamasından bahsetmiyordu. Ricardo'yu çeldirici olarak koymuşlar diye düşündüm.
-
@reckless ben tarım krediye başvuru dahi yapmadım işsizlikten kimi neyi takip edeceğini şaşırmış insan,ama her platformda her an kadın erkek eşitliğini savunurum savunacağım da yobazlara karşı.Ve son olarak sizi zerre kadar takip etmiyorum tanımıyorum ve umursamıyorum ve son kez laftan anlamadığınız kibarlık bilmediğiniz klavye karşısında ancak şu konuşmalara sahip olduğunuz için açıkça söylemek lazım demekki rahatsız oluyorum bir kere daha bana karşılıklı yanıt vermeyin en azından bunu idrak edin.
-
@yldzkrc sizi bu seviyesizliginiz nedeniyle tebrik ediyorum. Sizin seviyenizde bir cevap vermeyeceğim.
-
@baumol kötü düşünmeyelim biz iyi düşünelim yinede belki akıllarına gelmemiştir soru ondan yazamamışlardır kardeşim rica ederim ne demek her zaman
-
Hangi sınava başvuralım diye size mi sorcaz pardon da
-
Sinav harici konuları konusmak isteyen sohbetten yazsin bunun yeri burası değil bildirim geliyor diye bakıyoruz alakasız alakasiz konular
-
@sirius Erkekler aile hayatına önem vermiyorsa biz ne yapalım hocam erkek için ideal iş diyorsunuz. Karısı evde çocuklar evde baba yok altı ay turne de erkekler neden bu kadar sorumsuz diyesi geliyor insanın başka iş mi yok o zaman erkekler neden müfettişlik kovalıyor.
-
@paretooptimal amuda kalkıp baksam anca böyle bir bakış açısı elde edebilirdim. Bi çok erkek evlenmek için önüne gelen ilana başvurmaya çalışıyor bu 1. Mesleğe yeni giren kadın arkadaş hamile kalırsa uzunca bir süre işe gitmiyor,gitse de ben hamileyim gidemem diyor işler aksıyor bu 2. Çocuk olduktan sonra da benim küçük çocuğum var gezemem bahanesi ortaya çıkıyor bu da 3. Bunları göz önünde tutup komisyon karar veriyor bence. Erkekler aile hayatına önem vermiyor gibi bi söylem açıkçası baya saçma geldi, ona yazacak kelime bile bulamadım açıkçası.
-
@genclerbirlikli evlenmek için maddiyat gerekli erkeklerin odaklandığı nokta bu sizde bunu söylediniz zaten. Ama siz nasıl hoşlanmadınız benim bakış açımdan bende kadınlara yapamaz edemez diyenlerden hoşlanmıyorum. Evlenmek çocuk doğurmak benim tercihim . Birileri benim adıma evlenen çocuk doğuracaksın müfettişlik olmaz dememeli. İş müfettişliğine çok yüksek puanla başvurmadım altı ay turne ama evlenme yüzünden değil o kadar uzun süre düzenimi bozmak istemediğimden. Arayıp soruyorum ilana göre değişir tüm müfettişliklerin çalışma şartları aynı değil.
-
@paretooptimal evlenmek çocuk yapmak tabi ki sizin kendi tercihiniz ama bunu komisyon ne bilsin. Belki hic evlenmeyecek biri girecek mülakata belki yarın evlenecek biri. Diyelim komisyonda dedi ki ben asla evlenmiycem, komisyon neye göre inanacak buna, ne bilecek doğru mu değil mi. Doğru söylediğini varsayalım kapıdan çıktı hayatının aşkını buldu fikri değişti vs vs uzar gider bu. Peki komisyon napıyor, geçmiş tecrübelerine dayanarak en yuksek verim alabileceği adayları seciyor. Bu kadar basit düşünüyor yani adamlar. Burda bizim dediklerimizin kıymeti yok pek o yüzden
-
@genclerbirlikli doğrudur hocam. Kanun bize bu hakkı tanımış kazandık giriyoruz bizde seçip seçmemek onların bileceği iş o yüzden kalp kırmaya gerek yok
-
@paretooptimal tabi ki sınav girmek hakkınız girip girmemek tercihiniz o konuda bana laf söylemek düşmez. Başarılar dilerim.
-
sınava giren kadın popülasyonu zaten az, asıl mesele başvurup sınava gelmeyen arkadaşlar bence. %20-30 bazen 40 lık sınava girmeme oranı oluyor. zaten alımlar az, bir de müfettişliklere başvurmayın demek çok doğru değil bence kaldı ki bazı teftiş kurulları turne konusunda esneklik sağlıyor, şanslarını denesinler tabiki. ama başvurup sınava girmemek safi israf.
-
@dumbass haklısınız hocam üzücü bir durum. Belki son sırada sınava katılan arkadaş kazanacak. Ama duyarsız insana yapacak birşey yok her başlıkta girmeyeceğiniz sınava başvurmayın deniliyor. Birileri bunları okuduğu halde bildiğini okumaya devam ediyor.
-
@paretooptimal ben de bu meslegi cok istedigimden degil mecburiyetten tercih ediyorum. Gunumuz sartlarinda is begenmeme gibi lüksüm yok hocam
-
Bu arada sınav da bir bayan arkadaş sigara sını emanet etmişti bize gelmedi sınavdan sonra bekledik banka koyduk artık bir paket de dolu sigara çıktı cantamdam onu kim emanet koydu bilmiyorum birileri ne veririm artık helal etsin
-
arkadaşlar önceki alım hakkında bilgisi olan var mı sonuçlar ne zaman açıklanır ya da bir öngörüsü olan ? ona göre gardiyanlığın mülakatına filan gideceğim de
-
@kazm, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
arkadaşlar önceki alım hakkında bilgisi olan var mı sonuçlar ne zaman açıklanır ya da bir öngörüsü olan ? ona göre gardiyanlığın mülakatına filan gideceğim de
Sonuclari bende merak ediyorum. Zaten testti. Ayni gun belli olmustur sonuclar. Ne zaman aciklayacaklari konusunda bilgisi olan paylasirsa seviniriz..
-
Daha önce ben Gazisemin yaptığı sınava girdim 10 gün içinde açıklayıp kuruma gönderiyorlar ondan sonra kurum ne zaman ilan ederse
-
@gag yine 2 3 hafta surer aciklanmasi o zaman