Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Asil ve yedek liste mülakat puanları her şeyi gösteriyor. 71 yazılı puanı yüksek mülakat puanıyla kazanan var hem de halihazırda guy.
Yedek listede son sıradakini yazılıda 90la en yüksek almasına rağmen elemisler. -
@piko Gazeteye mülakat kalksın diye ilan vermek lazım.
-
@piko kurumun en büyük hatası baraj koymamak oldu zaten bu kadar kişiyi mülakata sokarsa olacağı buydu,puanım düşük diye mülakata bile girmedim ben ama hata etmişim.
-
@şarkışla puanım 90 kpss puanim 92 elendim mulakatimda gayet iyi geçmişti.
-
@wincheaster, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
@şarkışla puanım 90 kpss puanim 92 elendim mulakatimda gayet iyi geçmişti.
Duzelteyim elenmedim sonuncu yedeğim:)
-
hocam beklediğin başka mülakat var mı? ya da ne bileyim başka bir kurumda falan mı çalışıyosun? sınav birincisi bu kadar göz göre göre elediklerine inanmak istemiyorum bu kadar değildir heralde.yani bu hep bahsettiğimiz az da olsa tanıdığı olmayanda atanabilir ihtimalide mi bitti artık. sınav birincisini mülakatı da kötü geçmemişken almıcaklarsa kimi alcaklar.
-
arkadaşlar feragat edecek olan var mı ? yedeklerde kaça kadar sıra gelir acaba
-
@reddneck Kaçıncı yedeksiniz
-
@claark 8
-
Yazılı puanı 90 olan bi arkadaşa da 71.4 sözlü vermişler. Yedek listeye son sıradan girmiş. Gerçekten hayret bi durum
-
@alexdesouza yoo hiç de hayret değil. Bunlar hep olan seyler yani olağan durumlar
-
@shady1 Ömer adlı arkadaşa gerçekten üzüldüm. Yazılıda 1. olup sözlü de 50. olmak da ne?
-
@alexdesouza burda böyle malesef böyle seyleri biz de yasiyoruz defelarca üstelik. Sorumlulari Allaha versin hesabini
-
@shady1 Referansı olmayan birisi hep böyle hakkının yenilmesini mi izleyecek? Hiç mi umudu yok
-
@şarkışla Hocam öncelikle hayırlı olsun yazdiginzi görüp hakkiyla bir kişinin dahi o listeye girmesi umut verici benim için Tebrik ederim bu başarınızı
Merak ettigim Bir atanmak size kaç mülakattan elenmeye maloldu? Gerçekten pes etme noktasindayim artık ben soruları nasıl cevapliyosunuz beklenilen ne bizden tam olarak. Net cevaplar yeterli gelmiyor mu detaylandirilmali mi ne yapılmalı? -
@alexdesouza o arkadaşı TCDD taşımacılık müfettişlıgınde gördüğümü hatırlıyorum buda bir sebep olabilir
-
@işsiz1 Gelir uzm. olup asil listede adi olan var hocam. Bu sebep olamaz
-
@shady1 hocam gülebiliyorsunuz duruma karsi ne guzel, ben hayattan sogudum:) Allah gonlunuze gore versin insallah
-
@gigi hocam biz de elenince cok üzülüyoruz , memleketin haline de üzülüyoruz aslinda bakma sen güldüğümüze.
Teşekkür ederim sizin de insallah
Şu yapilanlari görüp - yaşayıp yine de çaresizce sinavlara hazirlan tüm dostlarin Allah yardimcisi olsun.
Allah Ülkemizi bu rezilliklerden bir an önce kurtarsin . -
@reddneck hocam bu yedek durumunu arastirmak lazim. Ayni listede bulunan arkadaslar var benim gordugum. Kacinci siraya kadar gelir kurumdan bilgi alinabilir mi bilinmez