2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kaymakamadaylıgı galiba açıklanacak
-
@althusser, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@kaymakamadaylıgı galiba açıklanacak
Heyecan yaptım ışık var mı ışık
-
Dostlar liste bakanlığın ana sayfasında mı yayınlanıyor yoksa pgm sayfasında mı?
-
Ne oldu açıklanıyor mu yoksa duyum mu geldi ?
-
@conii bakanlığın ana sayfasında dostum.
-
Tüm gün hastanedeydim arkadaşlar bakamadım. Açıklanacak mı?
-
@selmanersoy yok hocam kaymakamadaylığı isimli arkadaş veda mesajı yazınca işime geldiği şekliyle ona yorayım dedim
-
Bu geceden de geçti geçiyor galiba
-
Listelerin Cumhurbaşkanına gönderildiği bilgisini veren arkadaşlar vardı.Merak ettiğim nihai liste mi yoksa nihai hale ulaşmayan liste mi Cumhurbaşkanına gönderiliyor?
-
@can-mavi bu gece olmaz iyice her şeyi cumaya endeksledik...bu da öyle olacak gibi
-
@refik-soydam ınsallah bu hafta açıklanır hayirlisiyla
-
Ayın 19'una kadar uyku yok bize bu geceden de ekmek çıkmadı bize cümleten hayırlı geceler dostlar
-
@can-mavi bakan bey haftayı ankarada bitirecek gibi...öyle olursa eğer gündeme girip girmediği, konuşulup konuşulmadığı bi yerden elbet sızar:)
-
Bilgi verilebilir ama Cumhurbaşkanı bizatihi listeye bakıp karar verir mi derseniz sanmıyorum.
-
Açıklanacağı yok gibi hep duyum hep duyum bugün yarın diyoruz, ışıklar açık kapalı diyoruz,listeler belli gönderildi diyoruz, Bakan bey Ankarada kesin açıklanacak diyoruz ama gel gör ki bu süreç 2 aydan evvel nihayete ermiyor. Binaenaleyh bilgi kirliliği bizleri yıpratıyor. Duyumların doğru olması dileklerimle...
-
@ilmer dostum sadece geçen seneyi baz alarak mı bu tahmin
-
Bu cuma ya da haftaya cuma açıklanmazsa martı bekleyelim az daha sabır
-
@moonlight zaten haftaya cuma da açıklanmazsa araya 15 tatil girer ve millet izne ayrılır, ama martı bulur mu bilmem?
-
@can-mavi evet hocam bütün kurumlarda mülakat sonuçları geç açıklanır oldu bu yüzden iki aydan evvel açıklanacağını düşünmüyorum inşallah yanılırım.
-
@gökmen eğer geçen sene istisna ise bu cuma ya da önümüzdeki cuma açıklanır , ama bundan böyle geçen seneki usul izlenecekse doğal olarak martı bulur derim , şuan için malesef standardı yok her an her şey olabilir