2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bugüne kadar hiç haftaiçi açıklandı mı arkadaşlar bilen var mı
-
@moonlight 104. Dönem pazartesi açıklanmıştı
-
Beklemeye dair yapılabilen tek şey forum F5 lemek
-
@can-mavi arayan oldu mu hiç dostlar ?
-
@conii ben aramadım , sitede sadece pgm nin telini gördüm , kaymakam adaylığı şubesinin telini göremedim ben de aramadim , bulan varsa yazsın arayalim
-
@can-mavi 0 (312) 422 41 70-71-72-73-74 numara bunlar hocam
-
@conii, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@can-mavi 0 (312) 422 41 70-71-72-73-74 numara bunlar hocam
Haber vereceğim dostlar
-
Ben demin Bakanlığın önünden ve arkasından geçtim 3. ve 4. Katta bazı ışıklar yanıyordu ama hangisi kaymakam adayları şubesi bilmiyorum
-
@althusser nicki kaymakamadaylıgı olan arkadasa sordum ben bugün açıklanmaz dedi. O arkdaş daha önceki mülakatı da bilmişti oyüzden bence bu gece beklemeyelimboşyere.
-
Teli açan yok
-
@tulinckk ben o arkadaşın şubeyle ilgisi olan biri olduğunu düşünüyorum. Cuma günü bir arkadaşın araması üzerine “100de100 açıklanmayacak bunu o foruma da söyleyin” sözü beni böyle düşündürdü.
-
@osaduman aynen öyle...oradan biri olduğu yada dirsek temas içinde olan biri olduğu kesin...bu havası da bu yerden geliyor...liste duyurulmak üzere mühürlendiği anda öğreniyor...
-
@osaduman Ne zaman açıklanacağını bilmediğini ancak bugece açıklanmayacağından net olarak emin olduğunu söyledi.
-
@tulinckk liste dirsek temas içinde seviyede olduğunda yine gelip yazacaktır...o açıdan önemli söylediği, en azından o aşamada olmadığından emin olabiliriz..
-
@refik-soydam açıklanmadan 2 3 saat önce açıklanacağını bilebilecegi kesin .
-
@can-mavi aslında geçen yazılarının temeli de buradan geliyordur, hafta sonu ise son mesai bitiminden 2 3 saat önce, mesai saati ise o gün içinde öğrenecektir. burayı takip eden varsa umarım başı ağırmaz...
-
@refik-soydam ınsallah açıklanacağı zaman zaten sağolsun açıklanmadan 2 3 saat once yazıyor , 1 2 saat içinde yazmazsa bu gece de beklenmez
-
Yani bu akşam mesaiye kalıyorsunuz dendikten sonra açıklanacağı aşikar oluyor
-
Telefon açan da yok , galiba mesai de yok
-
@can-mavi kendisine gecen hafta yersiz elestirilerde bulunanlar oldu bu yüzden buraya aciklama yapmayabilir artık keşke kendisinden özür dilense