2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@osaduman ocak sonuna kadar açıklanır denmiş ama bilemeyiz tabi umarım çok geckmez.
-
@mehmed-kemal Söylediğin kontenjan olayını ben de duydum kardeşim ama geçen sene mv referansıyla giren arkadasım da var . Referansız girmek imkansız mı tabi ki değil ama devletimizin ince eleyip sık dokuması normal şu zamanda .
-
@ykpgoc elbette kardeşim. Kefil gerekiyor. Devlet sonuçta herşeyi bilemez. Dedim ya yarısı böyle doluyor yarısı öyle. Hayırlısı artık.
-
Bu işe referansız giren %1 felandır. O da komisyonu çok etkilemiştir okulu geçmişi çok iyidir. Diğer türlü olmaz. Bu işe giren zaten bunu bilerek yola çıkıyor. Akp genel merkezine 250 isim gitmiş sadece bu sınav için.
-
@conmaynard hocam simdi bu sebeple kazanamayacagini mi dusunuyorsun? Yapma etme.. denk gelmistir. Kalbini karartma
Strestendir gecer..
mulakat aciklansin bu dusunceler degisecek inan bana..
Gecen sene mulakata giren arkadasimdan birisi soruyu yanlis mi cevapladim diye gunlerce uyumadi.. sonuc kazandi.. ankaradaki istanbuldaki okullardan mezun degil. hepsi stresten -
@safitürk69 @conmaynard bak hocam buna icin karara bilir.. haklisindir da.. ama okul falan DONT
-
@eksi-ikibucuk 250 kisinin ismi ne demek..
-
@eksi-ikibucuk Galiba stresten kendimi üzecek şeyler buluyorum hocam.Mülakat sonrası çok mutluydum iyi geçmişti mülakatım ama sonuçlar uzadıkça sanki mülakatım kötü geçmiş gibi bir hissiyata kapılmaya başladım.Sanırım süreç uzadıkça zihnimiz bize oyunlar oynuyor.
-
kefil meselesi dogrudur .
Bir bakan bir defada 15-20 kişinin ismini yollar . Ama 20 kişiyi birden kaymakam yapacak gücte kesınlıkle degıldır .
2-3 kişi belki ... -
Araştırın. İlinizde mülakata giren tek kişi iseniz % 90 kazanırsınız. Bölgesel dağılıma uyma bu işte torpilden sonra dikkat edilen önemli hususlardan.
-
komisyonun hiçbir referansı olmayan düz şekilde gelen bir kişiyi helede boyle bir konjonkturde kaymakam yapacak güçte oldugunu dusunmuyorm . Daha dogrusu o topa gireceklerini düşünmüyorum .
-
@eksi-ikibucuk bu sayı bence az bile . tahmınım 40-50 kişi boş durmuştur gerisi bu şekilde
-
@conmaynard hepimiz oyle hocam.. hic degismez o duygular.. rutindir.. sikmayin caninizi.. yani kafaniza taktiginiz seyi onemsemiyolar bile.. gerek yok..
-
@oflu61 masallah...
Bakan konusuda gelince bakan arayip soylemezse o gonderilen listelere dönulup bakilmiyor pek arkadaslae
Ama kismet diye bisey var.. olacaksa olur olmazsa da bahane coktur. -
@mehmed-kemal bunu bende duydum.. ben o kdr sanssizim ki.. benim sehrimden hemde oda kadin bi aday var .. en az bi kisi dha var yani bari erkek olsaydi..
-
sakarya ilinden var mı ki kimse ben bilmiyorum
-
@yeysaü Sakaryadan 20 kişi var diyorlar ::))
-
@mehmed-kemal :))) trollemeyin hocam.. bnde merak ediyorum sehir istatistigi yapalm
-
@Mehmed-Kemal yok artık :)))
-
@yeysaü bütün adaylara bakmamız zaten imkansız nereli olduklarına, Samsun'dan ne kadar kişi vardır? Bir de Samsun ile mesela tokat aynı sayıda alınmaz Heralde Tokat'tan 1 ya da 2
İse samsun 3 olabilir 5 olabilir...