2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Sitede yeni duyuru var Bakan Bey hükümet konakları ve kaymakam evleri usul ve esasları ile ilgili olur vermiş demek ki bakanlıkta ve iç işleyişle ilgilenilmeye başlandı
-
@tulinckk bugünden ümitliyim inşallah açıklanır.
-
@ilmer o ümit hep oldu hayırlısı olaun inşallah
-
gün sonu diyalog saat 21.00 : iyi geceler bugunu de bitirdik. Umutlar yarına kaldı. yarın: umutlar haftaya kaldı...
-
Site de hiç olmazsa kaymakamlıkla ilgili birşey görmek yine de güzel Çağrışım yapmıştır belki şu adayların listesine de bir bakalım demiştir umarım Bakan Bey
-
@captainblack haftaya : martı göreceğiz bu gidişle
Mart : 78 günü geçecek -
Bakan o kaymakam evleri ile alakalı belgeyi imzalarken “sizi biraz daha bekleteceğiz çocuklar” diyerek gülümsemiştir (duyum değil tahmin)
-
@moonlight, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@captainblack haftaya : martı göreceğiz bu gidişle
Mart : 78 günü geçecekAman kötü senaryolar gerçekleşmez inşallah bir an önce açıklanır
-
Sonsuza kadar gidecek değil arkadaşlar elbet bir gün işte sonunda oldu diyeceğiz
-
Mülakatlar bittiğinde birisi çıkıp Şubata kadar kesin olarak açıklanmayacak dese,linç ederdik..
-
Sgk teftiş için 96 gün bekledik , bakalım rekor gelecek mi ?
-
Bakan bey olur vermesi gereken islemlere gereken onayi veriyor. Demekki daha zamani var.
-
Hacı adayları da bugün belli oluyor. Sanırım sıra bize geliyor
-
Açıklanacağına dair tek bi kelime dahi etmeyin. Neden biliyo musunuz? Çünkü inanırım.:)
-
@karakalpaklı Kardesim malesef mulakat sureclerine dair malesef ses seda yok. Cunku bir belirliligi yok bu surecin. Beklemedeyiz biz de ayni sekilde. Sinav tarihi isi daha kolaydi hakikaten. Dua ile beklemedeyim hepiniz icin.
-
@paretowilfredo Mesaj kutuna bakar mısın?
-
Duyumlar tutar tutmaz belli olmuyor ama ben taktım pomeme. Geçen sene ondan 15 gün sonra bizimki gelmiş. Bu sene de neden olmasın diyorum.
-
@yeysaü kaç gün oldu polislikten sonra ? Zaman algımı yitirdim de
-
Geçen salı açıklandı yanlış hatırlamıyorsam hocam ama açıklanan tam olarak neydi aslında onu da bilmiyorum benim de kafam karışık :))
-
@yeysaü kardeşim pomem açıklanmadı ki