2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@timuçin açıklanan neydi peki hocam internette gördüm öyle birşey de
-
@yeysaü sağlık ve fiziki yeterlilikten geçenlerin mülakat tarihi ve yerleri .
-
@timuçin o zaman pardon hocam. Demek ki bu dayanağımın da bir tutar yanı yok beklemeye devam :))
-
Bakan Beyin su an ANkarada Bakanlıkta olması bile bir lütuf
-
@captainblack evet pazartesiden beri hep Ankarada bakan bey
-
Bakan bey iki haftadir haftaici Ankarada. Sayin bakan beyin goreve geldiginden beri bu kadar üst üste Ankarada olmasi bile umutlandirmali.
-
Arkadaşlar bizim dönemde kazanan kişilerin eğitimlerinin Mart'ta yapılacağı nereden öğrenildi ve kesin mi çünkü en önemli done bu olabilir o zaman naklen geçişler, muvafakat, atanma vs. 1 ayı alır o yüzden bu aralar açıklanması gerekiyor bence ne zaman açıklanacaktan ziyade tanıdıkları olan arkadaşlar şu eğitim takvimi kesin belli mi öğrenebilirler mi ?
-
bakan bey'in twitterda paylaştığı fotoda masası da gözüküyor, kim bilir belki bizim dosya da o masadadır
-
@can-mavi Hangimiz sanki okunacak gibi fotoğrafı yakınlaştırıp bakmadık ki?:)
-
@yeysaü bu kara düzen bakkal hesabı tahmin benim yöntemimdi galiba:)
hocam, buna net bir şey diyemem, emin değilim, benim beklediğim ocak üçüncü hafta bu işin biteceği... ama ben bunu bir yere kişiye dayandırmıyorum...bakanlığı bulabildiğim iş yükü ve bakan beyin yine bulabildiğim programı....
1-misyon koruma
2-21. dönem polis
3 biz
bu şekilde sıralandığını tahmin ediyor bekliyorum... ilki dün gece geldi, şimdi ikinci de sıra sonra bizde düşünüyorum..
12 gün sonra 2. aşamaya geçildi...2. aşamadan 12 gün sonra bakalım bizimki açıklanır mı:) (not tamamen kara düzen bakkal hesabıdır) ben olsam bu sırada açıklardım hesabından ibarettir) -
twıtter de kı çoçuklardan tanıdıgı olan yok mu caktırmadan baksın birisi
-
yok mu bi haberi olan yahu
-
@can-mavi haberi olabilenler de küstü sanırım, böyle bekleyeceğiz
-
@KaymakamAdaylıgı hafta sonu dahil beklemeyin felan yazardı..yazmadıkça bekler olduk.
-
@tulinckk çünkü olumsuz haber verenler tersleniyor. Duyum olduğunda ve çıkmadığında hesap sorulurcasına siz demiştiniz deniyor. Milletin kendi kafasında kurduğu senaryolar daha inandırıcı geliyor kardeşim.
-
Sayın Bakanımız 4 gündür Ankara’da -belki 4 gün de Bakanlığa odasına geçip çalıştı- ,, sınavın açıklanmasında EĞER GERÇEKTEN SON AŞAMAYA GELİNDİYSE YANİ HER ŞEY BİTTİ LİSTE SAYIN BAKANIN ÖNÜNDEYSE yarın %99 açıklanır ,, haaa tüm bu gelişmelere rağmen bu kadar lehimize olan gelişmelere rağmen yarın açıklanmazsa şubattan da ümidi kesmek lazım , bu hafta bu serbestlikte açıklamayan sınav bir daha da açıklanmaz. Aksini iddia eden varsa tartışalım bunu
-
@moonlight amacım tartışmak değil bunu belirteyim öncelikle. İnanmak istediğiniz duyuma(liste bitti vs) kendi varsayımınızı ekleyerek (4 gün bu konuya bakması vs) ve yarın olmazsa yani 2 şubat olmazsa bu ay açıklanmayacagı gibi (yine varsayım) yaklaşımı iddia edip tartışmaya hazır olmak biraz alakasız değil mi hocam?
-
@görünür-el tartışamayız zaten sen bir iddiada bulunmuyorsun hocam ben görüneni söylüyorum ,dikkat ettiysen büyük büyük yazdım varsayılan duyumu , zaten duyuma inansam şubatı unutalım demem değil mi?
-
@moonlight görüleni göremediğimden (gerçi hala da göremedim ama önemli değil) farklı değerlendiriyoruz hocam.
-
şubat ayı 28 çekiyor diye mi yetim muamelesi görüyor.