2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
İnsanoğlu işte , daha 5 dakikaya kadar @KaymakamAdaylığı hocam gel diye yazıyordu , şimdi birkaç kişinin yazdigina bak , ayıp ..
-
@selmanersoy kim şaka yapıyor nasıl yani hocam
-
@conii sanki @KaymakamAdaylıgı nda bitiyor iş kardeşim. Adam elindeki emarelere dayanarak bir şey söylüyor doğru veya yanlış. Tahmin ettigimiz kadariyla orada bir memur bu adam. Listeyi aciklayacak son kisiymis gibi davraniyorsun. Açıklaniyor dese ondan krali olmayacakti ama degil mi ??
-
@kuzeyinkızı Kardesim kasi bol bol coz konu anlatimda benim icin anayasa ve idare kismi icin kpss kitabi yeterli oldu sadece mahalli idareler yeteriszdi. Iktisat felan zaten yuksel bilgili. Aslinda eger kpss hedefin varsa otur kpss ye. Odaklan kpssyi cok iyi halledersen kaymakamlik kazanmak hic bir sey degil. Ben son hafta asildim sadece baska sinavlarim oldugu icin cok bakamadim son siralardanda olsa girebildim 400 un icine.
-
Adam bugun aciklanmayacak demedi ayrica bugun aciklanmasa bile elbet bu hafta bu is bitecek. Sakin olun..
-
@timuçin, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@conii reis burda linç girişiminde bulunulacak son kişi @KaymakamAdaylıgı . Belli ki bu saate kadar sözünün doğru çıkması için beklemiş. Ayrıca bugün gelmeyecek de demedi.
Hocam sizin cevabınız altında herkese cevap vereyim. Kendisinin şimdiye kadar verdiği hiçbir bilgiye itirazım yok şimdi ki bilgisi için de kesinlikle linç etmek gibi bir haddim de yok. Sonuçta sınavla alakası olmadığı halde bilgi verme nezaketinde bulunuyor Allah gani gani razı olsun kendisinden. Ama herkes kesin gözüyle bakarken kendisi de bu durumu onaylar nitelikte bir paylaşım yaptıktan sonra şimdi olabilir gibi bir ifadede bulununca bu durumun kendi açımdan hoş olmadığını belirttim. Linç etmek gibi bir durum yok yani
-
@wicksell53 hocam neden adamı linç etmek gibi bir durum varmış gibi konuşuyorsunuz burası bir platform herkes de kendi düşüncesini yazıyor. Benim demek istediğim gün içerisinde 2 dklık bir metinle dün için kesin konuştuk gibi oldu olabilir olmayadabilir denebilirdi. Ben bunu savundum. Yazmak zorunda mı değil ama benim beklentim bu yöndeydi
-
Hayır zaten adam yatın diyor biz yine f5 yapıyoruz artık yatın dese nolur:)
-
@conii kardeşim hepimiz bekledik . Zaten @KaymakamAdaylıgı da mahcubiyetini belirtmiş . Biraz daha anlayışlı ve çokça empatik davranabiliriz diye düşünüyorum . Bı de şu var çok ustune gidildi . Belki bu kadar israr edilmese açıklamaya birkaç saat kalana kadar bişey yazmazdi .
-
Şahsım adına @kaymakamAdaylıgı na çok teşekkür ederim. Aman banane diyebilecekken sağolsun bizi gün gün bilgilendirdi nazımızı çekti. Hepimizin için hayırlısı deyip beklemeye devam.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
İnsanoğlu işte , daha 5 dakikaya kadar @KaymakamAdaylığı hocam gel diye yazıyordu , şimdi birkaç kişinin yazdigina bak , ayıp
Hocam lafınız bana ise gidip bakın geçmiş yazdıklarıma ben hiç bir zaman kendisinden şöyle bilgi verin böyle bilgi verin diye bir talepte bulunmadım etiketlemedim bile. Yazıp yazmaması kendi adıma bir şey değiştirmez. Açıklanacak yazması ve bu durumun doğru çıkması beni değil herkesi memnun eder ben de herkes gibi allah razı olsun der bir dua ederim
-
@KaymakamAdaylıgı kardesimiz elinden gelenin fazlasini yapiyor ve bilgilendiriyor anlik gelismeler dogrultusunda. Cok tesekkur edilmeli. Bir gun de @KaymakamAdaylıgı icin beklenir nolmuski.
-
@adaykaymakam kardeşimiz yarın açıklanacak dediğinde zor demiştim ancak @KaymakamAdaylıgı reis adam haklı diyince acaba demiştim. Görüyorum ki yine duyumdan ziyade hisler daha tutarlı:) ayrıca buraya açıklanacak yazan kimse suçlanmayı hak etmiyor. Açıklanmayacağını düşünüyorsan sen de açıklanmayacak yaz kardeşim ne var yani:)
-
@althusser, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@serdaristanbullu aynen hocam ben susayım, genelin düşüncesini taşımıyorum nede olsa:) popüler söyleme zıt konuşuyorum susayım en iyisi:)
Estağfirullah hocam , ben biraz kaderciyim, belki de siz haklısınız ,hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun. ️
-
Sonuc olarak uyuyor muyuz erkenden
-
2 saat bakamadım foruma piyasa karışmış ya neyse artık yapcak bişey Yok yüklenmeyelim arkadaşa da o da böyle olmasını istemeZdi herşeyin hayırlısı arkadaşlar
-
@scotty Stand by durumuna geçtik. Uyku desen ne zamandır yok zaten. Gelişmelere açığız :):)
-
@herhangibiri hocam konuyla alakasız ama ben seni “ oy kaynana kaynana kara kazanda kayna” olarak kodladım var mıdır mahsur?:)
-
@captain isiklara bakarim 12 ye dogru yine. Allah'tan umit kesilmez.
-
@althusser çok güzel kodlamışsın kardeşim eksiği var fazlası Yok yani o derece :))