GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
-
@asya inşallah kardeşim
-
@asya
Gelir mi acep bi ilan daha? Bi sefer olursa olur diye girerim hic hayal kurmam:) -
@duranvarlık guydan buz gibi soğudum
-
@1903bjk bende aynen öyle yapacağım
-
@duranvarlık gönül bir kez kırıldı kardeşim kolay mı ama garibanız yani gel derlerse gelecez git derlerse gidecez ne yazık ki
-
@coopdefood artık gelsen de bir gelmesen de ama sen yine de gel
-
Dostlar bu iptal muhabbeti nedir?Bn bulamadim bi link falan varsa atabilirmi
-
@asya umut kapısı olacak herşey gelsin ihtiyacımız var
-
@zenginmemur mülakat iptali mi?
-
@1903bjk inşallah illakı gelir bu yılkı puanla ama en tez zaman olsun
-
@mecnun son zamanlarda duydugum hicbi seyden bu kadar etkilenmemistim. Hicbi sey beni bu kadar aglatmamisti. Yasadiginiz her seyin mukafatini hem bu dunyada hemde sonsuz alemde fazla fazla alirsiniz insallah.
Ne mutlu o babaya ki sizin gibi bir evlat yetistirmis, helal olsun hem ona hem size. Umarim omrunuzun geri kalanindan mutluluk, saglik, huzur hic eksik olmaz. -
@asya evet
-
Tugrul kocer hocaya bu duyumu mesaj olarak attim ne diyorsunuz sizce gelir mi dedim cevaben YA TUTARSA... yazmisss:(((
-
@zenginmemur fikrim yok hocam ama sanmıyorum, her sene aynı şey oluyor çünkü
-
İyi günler arkadaşlar İnşallah bir an once ilanlar gelirde bizde hayatimiza yon verebiliriz ama takildigim bisey var guyu kazanan arkadaslar 1 hafta once bizim durumumuzda olduklarini unutmuslar sanki hic bu surecleri yasamamis gibi konusuyorlar hakkiyla kazanan arkadaslara hicbir lafim yokda bu mulakat iptal olucak gibi haberler cikinca (bu arada iptal olacagini hic dusunmuyorum) işe baslasam bile yeni gelen guy ilanina basvurucam falan tarzi konusuyorlar bilgisine guvenen insan bu mulakat iptal olsa bile yeni mulakatta yine kazanir ama baska faktorlere guveniyorlarsa orasini bilmiyorum.tabi basvurun arkadaslar basvurun cok sukur elenen arkadaslarimizin bir cogu 2017 kpssden yuksek puan almislar gordugume gore.bilgimizin yettigi yere kadar gideriz geri kalanada ya nasip deriz bu dunyada ac kalacak halimiz yok Rabbimiz vermistir bir yerden rızkimizi..
-
@kocaseyit
Normalde o sayfaya bakmiyodum evrak falan konusuyolardir diye.Baktim da bazi yazilanlari buyuk saskinlik ve uzuntu icinde okudum.Ne zaman boyle kotu kalpli olduk.Ne zaman yanlisa yanlisla cevap vermek alkislanmaya baslandi.Bosverin dostlar biz iptali de savunmuyorz, sirf insanlarin uzuntulerini gormek icin ilanlara basvurup sinavlara gitmicek olanlari da savunmuyoruz.Biz rizkimizin pesindeyiz.Allah herkesin kalbine gore verir zaten.Allah'in adaleti tecelli eder inanin buna.Kalbimizi kotulestirmeyelim.Ekmegimizin pesinde kosalim.Rizkimizi veren Huda. -
@1903bjk aynen bende sonuclar aciklandigindan beri ilk defa girdim bugun yeni ilan muhabbeti cikinca belki bir bilgi yazilmistır diye ama cok farkli muhabbetlerle karsilastim arkadaslar hemen unutmuslar gecen hafta bizim gibi olduklarını biz elendik bu kadar isyan edip kotu konusmadik soylenecek cok sey var ama ne soylesem bos Rabbim herseyi hakkiyla goren bilendir kimsenin rizkini kimseye karistirmaz..
-
bundan şunu anlıyoruz , insanoğlu çabuk unutuyor:)
-
@kocaseyit Şahsen böyle bir şey yaparlarsa kendi adıma sevinirim çünkü istediğim ili yazıp listeye girebilecek puanım var ve daha az rakiple yarışmış olurum gerçi kpss gibi bir sınavı geçip 4 şıklı guy sınavında kaybetme ihtimali çok zor ama genede rakip rakiptir. Ancak umudunu bu sınava bağlayan belkide hiç bir alıma başvurma şansı elde edememiş arkadaşlar için üzüntü verici bir durum olacaktır.
-
İnşallah bu duyum gerçek olur .sizce gerçeklik payı var mıdır.