GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
-
@davetsiz Allah hayırlı tezkereler nasip etsin güzel kardeşim. İnşallah her şey gönlüne göre olur. Buraları bırakma her nerede olursan ol. Hangi sektörde olursan ol bilgiye ihtiyaç her zaman var. Oralardan haberler alırız inşallah. Bizatihi muhabbetin olmadan buralar olmaz Allah bahtını açık etsin.
-
Kötü ifade nedeniyle kaldırılmıştır!
-
@paretowilfredo bak dostum bu basliga yaziyorum hic bir sey yok yine satasma var dunden sustum ama simdi artik mudahale et
-
Kötü ifade nedeniyle kaldırılmıştır.
-
Guy mulakatindan elenenlere yazmayip baska nereye yazayim @paretowilfredo dostum haksizmiyim
-
@by123 basligi oku buralarda takilma
-
@zenginmemur Dostum bu konuda haklısın ama haklı olduğun şeyi daha güzel bir üslupla ifade etmeni rica ediyorum.
@sgkci Dostum senden de daha sakin olmanı, ikili tartışmaya girmemeni rica ediyorum.
Saygı ve edep çerçevesinde ve başlık ile alakalı olarak her konu konuşulabilir. Dediğim esaslara riayet edin kâfi dostlar.
-
@aylin kardesim dun yazdim o baslifa sonra sustum simdi dogru olan basliga yaziyorim yine satasiyolar demekki bunlarin gercekten acisi var
-
@by123
Bu aciklama da neyin nesi?
"Bu sayfada ne isin var dersiniz " ne demek?
1 hafta oncesine kadar ayni sayfada kader birligi yapan biz degil miydik?
He soyle bisey var, diger sayfada bi arkadas kendi sayfana git burda dolasma demisti hadsizce.Ordan bi cikarim yaptiniz belki de...
Ne degisti 1 haftada da "bir"ken siz-biz olduk.Ayristik. Anlayamiyorum.
Yapmayin gozunuzu seveyim biz burayi dertlesmek motive olmak icin actik, ve herkes gelsin muhabbetimize katilsin dedik.Gelin buyrun yazin.Herkese acik bi yer burasi.
@zenginmemur
senden de rica ediyorum nolur iptal mevzusunu buralarda yazip durma artik.Eger gercekten merak ediyosan ozelden falan sor birilerine lutfen orda konus. -
@by123 Dostum diğer başlıkta arkadaşın yazmasına karşı çıktım ve mani de oldum biliyorsun. Bu başlıkta konunun tartışılması yukarıda da söylediğim gibi karşılıklı saygı ve edep çerçevesinde olduğu takdirde tabii bir durumdur. Bahsettiğim konulara riayet edilmediği takdirde mudahale edeceğimden emin olabilirsin dostum.
-
@paretowilfredo gercekten cok sinirlendim dun tamam dedim yanlis yere yazdik ama simdi ne oluyo bunlara
-
@mahmut8728
1 hafta daha veriyorum kendime kafa dagitmak icin:) -
@zenginmemur Dostum saldırgan tavrından öncelikle imtina etmeni rica ediyorum. Karşılıklı tartışma atışma haline getirmeyin konuları rica ediyorum sizden. Dertleşin, saygı çerçevesinde tartışın da. Ama bunlar belli bir vakara dayalı olmalı. Artık size ayrıca her iki taraf diye hitap etmek de istemiyorum. Ne tarafı? Siz hepiniz aynı yolun yolcususunuz. Bunun farkına vararak hareket edin artık.
-
@davetsiz
Dualarimi seninle hayirlisiyla git gel insallah -
@paretowilfredo yok hocam onlar dun bize yazdirtmadi bn buraya yazarim ozgur bir platformsa eger burasi yine soruyorum bilen cevap yazar ne oldu bizim dava olayi varsa mucadeleye biz haziriz son diyecegim bu
-
@1903bjk sevgili 1903bjk ben size asla bir şey demem emeklerinizi geçmiştende bilirim diğer sayfalarda da yazdım o bile bu şekilde yapmıyor hakkı en cok varken diye ileti geçmişimden bulabılirsiniz. Benim çok yakın arkadşlarım kaybetti her an beraber çalıştıklarım benım sevıncım zaetn yarımdı ama şu zenginmemur gibiler beni delirtıyor surecı zevkle ızleyeceklermiş. Ben elendiğimde kuruma girmeye gerkli başvurumu yapmıştım değissin diye kimse yanımda olmadı ama kimseyi galeyana da getirmedim oda haksızlıktı. Ben asla taraf olmadım geçmiş yazılarımda hep iyimserdi ama bu insanlar beni delirtti artık. Nasıl oldu da yarımız elenecez hazırlıklı olalım dedilerde şimdi böyle yaptılar. Sizi geçmişte okurum saygıda duyarım tanımam ama şu insanlar artık beni ve diğerlerini çok yıprattı.
-
..........................
-
@zenginmemur dostum gerekenleri söyledim ben yönetici olarak sen de rica ediyorum ikili atışmaya götürme artık işi.
-
@paretowilfredo tamam hocam ama bak yine yaziyorum bn sorarim bu baslikta benim davayla ilgili yazdiklarimi kaldirma o zaman iyiniyetinden suphe duyarim cunku dun sirf yanlis yere yazdim diye sustum
-
@by123
Valla ben ne diyecegimi bilemiyorum artik.Resmen dusman iki taraf olundu.Halbuki hala birbirimizin dualarina ve sohbetine ihtiyacimiz var.Benim acimdan degisen hic bisey yok ama su yazilanlara cok uzuluyorum.
Sizin de o cumlenize takildim acikcasi hos olmadi pek, uzucu oldu kendi adima.Bunu belirtmek istedim.Neyse artik konulara mudahil olmucam zaten ben.Allah herkesin kalbine gore versin tek dilegim bu.