HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Her sınavı ösymye hazırlatsınlar bence.Kurumlar,üniversiteler bu işi beceremiyor.
-
İlk banka sınavımdı soruları gördükten sonra ilk ve son banka sınavım oldu. Belirleyici hiçbir soru yoktu. Hukuk soruları aşırı kolay, gk soruları tam tersine kpss de dahi çıkmayacak kadar saçma sorulardı.
-
1- Geçmiş dönemlerden tecrübeli arkadaşlar sınav kaç gün içinde açıklanıyor bilen hatırlayan var mı ?
2- Şunu yaptım gelir mi? Şu şehir kaçla kapatır ? vs ... gibi saçma sorular sormayın ya. bi beyninizle düşünün kim nerden bilecek? İstanbul kaç kişi alacak daha o belli değil. Kim neye göre tahmin yapsın. -
@luthor, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Tam kamusal mal sorusu inanılmaz saçma bir soruydu.Tam kamusal mallar adalet,diploması,güvenlik gibi kullanımından kimsenin dışlamadığı mallar.Maliyedeki tam kamusal mal tanımına göre o şıkların hepsi doğru.İdarede kamunun malları konusunu düşünürsek orman en mantıklı cevap.(ben deniz feneri yaptım)Ama soru kesinlikle sıkıntılı.İdarenin malları konusu ile maliyedeki tam kamusal yarı kamusal mal olayı karışmış soruda.
Hocam bu soruyu ben başka yer bu sekie çözmüştüm. Sokak lambası yerel kamuışla mal diye
-
Aristo sorusunu deniz kıyısı yaptım ama cevap neydi bilen var mı,
Hindistan'a ilk sefer düzenleyen Gazneli hükümdar kimdi? -
@regista, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Aristo sorusunu deniz kıyısı yaptım ama cevap neydi bilen var mı,
Hindistan'a ilk sefer düzenleyen Gazneli hükümdar kimdi?Gazneli mahmut aristo ise dini merkez dedim
-
@oguzidane geçen sene 1 ayda açıklandı
-
arkadaşlar hatırlayamadım matematik ve türkçe toplam kaç soruydu?
-
@zeyno5454 Doğrudur hocam onu ilk defa duydum.
-
Servis görevlisi için sorular biraz fazla detaydı. Bence bu işi anadolu üniv yapmalı. Ama çalışan hakkını verecek
-
SAKARYA için inşallah düşer puanlar
-
@zeyno5454 Hocam muhasebe ve genel kültür soruları inanılmaz saçmaydı bence.Muhasebede özellikle bu soruların sorulma amacını gerçekten anlamadım ben.Sınavdayken heralde bu konular bankayla alakalı falan diye düşündüm.Ama hukuk,iktisat,maliye,genel yetenek normaldi.
-
@zeyno5454 puan düşük olurda önemli olan kaç kişi alacak Sakaryadan
-
Muhasebe,tarih, genel kültür saçma ve gereksiz sorulardan oluşuyordu gerçekten
-
Alandan yapılan doğruları 0,714 ile çarpıyoruz.GK-GY her soru 1 puan.Yabancı dil 4 soru 1 puan..Bu şekilde hesaplarsak 60'a ulaşmak imkansız gibi..Muhasebe adam akıllı sorular olsaydı olurdu ama saçma sapan sorular geldi
-
Benim sinavim cok da iyi degildi.hukuk tekrarlarimi tam yapamadigim icin beni zorladi bir de gk kismi bekledigim gibi gelmedi.acikcasi mulakata kalacagimi hic sanmiyorum.
Zaten en kotu 65 almak icin bile guzel neter cikarmak lazim. -
@busus hocam 22 idi.
-
Sınavları ÖSYM yapsın en azından hakkını veriyor
-
80-85 doğru lazım 60-65 arası için. Gerçekten puanlama sistemi garip.
-
40 alan + 8 ingilizce + 30 gk gy 60,56 geliyor benim hesaplamalarıma göre