HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@maliyeci07 50 alan 30 gk gy 20 ingilizce 70 puan tam 100 doğru. Çok az gerçekten. Bir önceki sınav için memleketim samsuna bu netlerle giremiyorum. Samsun 70.80 le falan kapatmış.
-
Sınav sorularına giren birçok kişi hani bazı kısımlara çok kolay der fakat sınavın puanlaması nedense bi garip yani netler çok yüksek olsa bile puan dşük kalıyor sanırım standart sapma vs olmadığı için artış olmuyor.
-
standart sapma diye bişey yok mu ?
-
@lewis Aynen baya az puanlar düşecektir de ne kadar düşer asıl soru işareti orada..Ben bu soruların herkeste tramva yarattığını düşünüyorum.Bedir savaşı geldi yahu hatta bir tane taş devrinden ilk çağlardan vardı.Bu sorular müfredatta var mıydı ben anlamadım bu işi
-
Standart sapma yok deniyor.
-
https://www.youtube.com/watch?v=fa2L-A2sS-4
Bu şarkıyı da sormalarını beklerdim ben
-
Hocam manisadan arkadaşlar var diyordun nasılmış acaba sınavları sorular malum belli: ( @mülkiyeli
-
Düzeltiyorum @Mülkiyeli45 hocam manisadan arkadaşlar var diyordunuz nasılmış sınavları malum sorular değişikti: (
-
Şu soruları hazırlayanlara birde para vermişler yazık. Böyle saçma bir sınava daha önce girmedim.
Muhasebe a işletmesi b bankasına 100bin tl para yatırıyordu sorusu.
Vadeli banka hesabı borclu
Kasa hesabı alacaklı olması gerekmiyor muydu2 şıkta doğru gibi geldi bana. Siz ne yaptınız
-
@gusto o soruyu banka açısından soruyordu bende bankanın aktiflerinde yer alır şıkkını işaretledim
-
14 ayar 24 ayar altın sorusu vardı.Nasıl yapılıyor o bilen var mı?Çok merak ettim
-
@luthor 14xgram 24xgram / toplam gram olması lazım ordan da 20 çıkıyor.
-
@byteks1 öyle olacaktı da 18 çıkıyordu cevap
-
Banka açısından sordu onu.Bankanın alacakları aktifte yer alır.Vadeli mevduat geri ödeneceği için banka için borç.Dolayısıyla pasifte yer alır.Bu mantıktan gittim ben
-
@snc61 gramlar 540 a 860 değilmiydi ? öyleyse 20 çıkıyor.
-
cevap 20 uzatmayın
-
D kitapçığında Gazneli Mahmut hangi şıktaydı hatırlayan var mı..E şıkkı mıydı
-
@mrvstk Evet sonlardaydı E diye hatırlıyorum
-
Deflasyonist boşlukla ilgili bir soru vardı onun cevabı neydi acaba?
-
@regista Aşırı isth