HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Arkadaslar gecen sene baraj 60 dendi sonra 50 ye dusurduler. Her şey olabilir baraj 50 ye düşüp 5 katını da cagirabilirler. 60 ta kalip 3 katini da cagirabilirler
-
Bence puanlar düşmez bundan bi önceki sınavda 4000 kişi başvurmuş bu sınavda 62000 ayrıca az çok çalışan 55 puan bandını aşmıştır bilmiyorum kafam çok karışık
bütün ümidimi bu sınava bağladım üstelik olmazsa psikolojim daha çok bozulur -
@muaccelalacaklı Baraj 60 puan. Ya olduğu kadar deyip bazı iller 60 ve üstü gelsin diyecek ya da baraj puanı düşecek. Görünen o ki çoğu kişi patladı. 2014'teki sınava yorumlarda herkes kolaydı demiş ona rağmen taban puanlar belli. Belli bir katı dememeleri muallak yaratıyor.
-
Evet bu seneki sinava 62000 kişi başvurdu ama o müfettiş yardımcılığı-uzman yardımcılığı sınavı ile toplam başvuru. O 62000 in 40 bin civarı servis görevlisi için başvurmuştur
-
Bu sinavda tartisilina cok soru var siklarda hatalar var bunlar gozonune alininca halkbank bnce belli bir puan baraj belirleyip mulakata cagirmali insallah bu puanda 50 olur
-
Kamuya yararlı dernekler ticari işletme sayılmazlar. Bu derneklerin kurmuş olduğu işletmeler ticari işletme sayılır. Kızılay kamuya yararlı dernektir. @monopol
-
@regista inşallah hocam inşallah işsizlik tak etti sokağa çıkmıyorum insanların sorularını duymamak için hayal kuramıyorum gençliğimizi zaten yaşayamıyoruz bari ilerisi için hayallerimiz elimizde kalsa
-
@zenginmemur mulakata cagirmak icin 50 cok dusuk illerin taban puani min 65 olur . girenlerin yariya yakini 50 yi gecmistir zaten
-
@merhuume şu saçma sorulara göre 50 çok da düşük bi rakam değil bence
-
İş biraz şansa kalmış salladıklarım tutarsa ümidim var Allahtan sınav 1 hafta sonra açıklancak
-
@merhuume min 65 puan demek 100 doğruya yakın yapmak demek. Sanmıyorum bu doğrulara ulaşan çok kişi olsun. 150soru gibi görünebilir sınav buna göre normal 100 doğru ancak 40 sorunun %10 etkisi var. Bu bozuyor her seyi.
-
@lewis şu sınavda 100 doğru yapan çıkarsa gk gy alan dahil 110 soruda 100 yaparsa ayakta alkışlarım yani bazı arkadaşlar moral bozmaya çalışıyo gibi geldi bana
-
19 unda aciklaniyor mu simdi sinav Bu defa olsun basarmis olalim insallah.evde durmak ve herkesin eee naptin diye sorular sormasi sinir ediyor beni
-
Alanda saçma soru yok 3 4 sıkıntılı soru, yürkçe mat gayet iyi idi, ingilizce iki soru iptal bir soru şıklar kısmı sorunlu, genl kültür kısmı 10 soru kadar saçma idi.
Böyle toplayınca hiç ingilizce dahil olmadan 140 sorunun 125 i max edilebilirdi.buradan baktığımda 80 85 doğru yapılması belki geçenlerindw bu banda şıkışmâsı yaşanabilir. Sorular beklenmedik gibi geldi diye hiç kimse yapamadı varsayımı yanliş 2016 kpss den beri doğru düzgün alım dahi olmadı, herkes elinden gelenin en iyisini etmeye çalışıyor hali ile ciddi bilgi birikimli rakipler oluyor, kaymakamlik acik uçlu bile tarihinin rekor puanı ile kapadı, öncdden kimse buralara başvurmazdı.kaymakamlik yolculuğunda olan kişi de başvuruyor artık müfettişlik de.ingilizceden korkan garanti olsun diye servis görevlisi başvurduğu gerçeğinden de hareketle. Puanlar düşer hayaldir.şimdi herkes taşlayacaktır biliyorum.şimdisen yazayim gerçekler her zaman zor kabullenir, ben de isterim düşsün ben de kazanıyım lakin doğru düzgün alimlar olmadiği için hiç bir sınav %60 başarının altına inmez... -
@refik-soydam inşallah dediğin gibi olmaz ne diyelim
-
@ezgifdn evet haklısın ama soruda kızılay maden suyu işletmesi diyordu o yüzden ticari işletme oluyor
-
Arkadaşlar 80lerin başında Türkiye ekonomisinin en büyük sorunu sorusunun cevabı neydi? Enflasyon, dış ticaret açığı,cari açık hepsi büyük sorun aslında
-
@alexdelarge dıs ticaret açığı
-
arkadaşlar maliye nin 5 sorusunıu da cevaplandıralım 1.cevre sorunları,2.tam kamusal mallar, 3? 4? 5?
-
@zeyno5454 3 vergi hukukunda hakimin hukuk yaratması