HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@byteks1 hocam aralık ayı sonun da kalan deger i soruyor toplam 60 amortisman ise varlığın değeri 40 kaliyor
-
@hakperest46 4 maliyenin sosyal amacı
-
@zeyno5454 böylesine ayrıntı soruya dahi net cvp verebilen rakiplerimiz var:) tebrik ederim en çok bu soru az kişi eder düşünüyordum...60 altı zor inşlh istanbul değilsinizdir hocam;)
-
@hakperest46 kaynak dağılında etkinlik yaptım
-
- mali güce göre vergilendirme vardı bir de . arkadaşlar 5. maliye sorusunu bulalım lutfen analiz etcem artık !!
-
@zeyno5454 böylesine ayrıntı soruya dahi net cvp verebilen rakiplerimiz var:) tebrik ederim en çok bu soru az kişi eder düşünüyordum...60 altı zor inşlh istanbul değilsinizdir hocam;)
-
@refik-soydam SAKARYA yazdım hocam. iibf nin sabrı kimsede yok
-
@muaccelalacaklı ya kaynak dağılımda etkinlik üretimde etkinlik bölüşümde etkinlik ekonomik istikrar ekonomik büyüme ve eonomik kalkınma maliyenin ekonomik amacları arasında yer alır bunlarla alakası olmayan bir şık vardı ben onu yaptım
-
@refik-soydam sorunun cevabı dış ticaret açığı mi, yoksa ironi mi yapiosn anlamadım ama inşallah cevap budur))
-
@zeyno5454, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@alexdelarge dıs ticaret açığı
Bu sorunun cevabı dış ticaret açığı mi gerçekten?
-
@hakperest46 maliyenin sosyal amaçları ise gelir dağılımda adalet, sosyal güvenliği yaygınlaştırmak, sağlıklı bir kentleşmeyi sağlamak ve dengeli sanayileşmeyi sağlamak olarak geçiyor
-
2015 kaymakamlık yazılı sınav sorusuydu.
-
@hakperest46 bazı sayfalarda kaynak dagılımı yazıyor onu işaretlemişler ama iktisadi dagılım değil mi o arkadaşlar. ben cevre sorunlarını işaretledim. vergilendirme yoluyla sosyal amacı var diye
-
@sbf12345 dış ticaret açığı sorusu
-
@zeyno5454 bende cevre sorunlarını işaretledim
-
@hakperest46 kamusal mallarda da sokak lambası orman vs vs vardı onu ne işaretledin yerel kamusal mal olarak
-
@zeyno5454 ben onu yanlış yaptım adalet dedim o an neyi düşündüysem orman diyorlar serbest mal olarak orman olması lazım o sorunun cevabı
-
@hakperest46 deniz feneri kanatimce sokak lambası gibi tam kamusal mal hizmeti görür
-
Paylaştığım soruların yanındaki şıklar soru daha iyi hatırlansın diye.Tartışmaya açık hepsi
-
1/50 katı olan bi soru vardı. Cevap 50 katımı 1/50 katımıydı?